Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Hloubkové čištění pleti ultrazvukem včetně aplikace kyselin a séra

4,8 / 5 Dana Slavíková Praha - Nové Město  (mapa) 41 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
E.

Dobrý den, paní Slavíková, já jsem u Vás na ošetření již byla :-)
Potřebovala bych poradit s domácí péči o velmi suchou pleť, neboť tipuji, že každodenní péče je důležitá, ba klíčová. Poradíte?

Dana Slavíková


Krasny den,



vim, ze jste psala, ze jste jiz byla , ale s kazdym rocnim obdobim je plet jina a je treba hodnotit plet aktualne. Poprosim, klidne mi zavolejte na 737800202, pro me je horsi takto komunikovat, telefonicky to bude rychlejsi.



Dekuji



Dana

Ela

Dobrý den, na intenzivní hydrataci byste něco doporučila, co hodně hydratuje a pomáhá odstranění extrémně suché pleti? Děkuji

Dana Slavíková

Krasny den,

plet je lepsi videt, neznam Vas vek, zivotni styl, pitny rezim, Vasi denni peci o plet, zda je akne atd.atd. Pri peci vse probereme a rada Vam poradim. Takto bych jen ‘strilela’ na slepo. Jinak vseobecne hyaluron napr., ale uz je treba rozlusit, zda serum, ci jen krem a neni hyaluron jako hyaluron…

Tak se budu tesit☺️

E.

Dobrý den, nejsem „aknózní“ klientka, dříve jsem u vás již byla na ošetření vč.alginátové masky na základě poukazu, který mi dal manžel. Má pleť je velmi suchá, šupinatá, co byste doporučila pro pravidelnou péči – co zvolit a v jakém pořadí aby se stav pleti výrazně zlepšil? Moc děkuji.

Dana Slavíková


Krasny den,



na prvni peci zvolte klidne ten chemicky peeling, je i fajn k rozjasneni pleti, zahydratuje, odstrani zrohovatele bunky, antiage, je v peci o akne i s alginatem, da se tato pece pouzit i takto bez akne. Ale ani i cistenim nic nezkazime. Takze zvolte jakkoliv, pripadne se doplati rozdil techto peci. Pote uvidime, zkontrolujeme stav pleti a bude to urcite i o Vasi spravne domaci peci, tam je clovek 24h.s pleti, tak prekontrolujeme .



Budeme se tesit.



Slavikova

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru