Rezervace není potřeba, voucher slouží jako vstupenka, u vstupu předložte jeho kód.
Při vstupu obdržíte skleničku a identifikační pásku – pásku si po celou dobu festivalu nesundávejte, bez pásky vám nebude 2. den festivalu umožněn vstup.
Po opuštění festivalového areálu se můžete vrátit zpět pouze s razítkem, které si vyžádáte u personálu, který bude přítomný u hlavního vchodu.
V areálu lze platit pouze bezhotovostně (kartou i v mobilu či hodinkách nebo čipem, který lze zakoupit na místě).
Psi a jiná zvířata mohou do areálu pouze na vodítku a s náhubkem.
Rezervace není potřeba, voucher slouží jako vstupenka, u vstupu předložte jeho kód.
Při vstupu obdržíte skleničku a identifikační pásku – pásku si po celou dobu festivalu nesundávejte, bez pásky vám nebude 2. den festivalu umožněn vstup.
Po opuštění festivalového areálu se můžete vrátit zpět pouze s razítkem, které si vyžádáte u personálu, který bude přítomný u hlavního vchodu.
V areálu lze platit pouze bezhotovostně (kartou i v mobilu či hodinkách nebo čipem, který lze zakoupit na místě).
Psi a jiná zvířata mohou do areálu pouze na vodítku a s náhubkem.
Doporučení pro Pardubáky: 8. 6. už večer moc nejezte a 9. 6. hurá na Prima FRESH Festival!
Zakroužkujte si v diáři 9. a 10. 6. 2023 a nechte si na tento termín dostatek místa v břiše. Pardubice se stanou středobodem všech gurmánů a gurmetů – v areálu dostihového závodiště Pardubice se totiž koná Prima FRESH Festival, který se točí kolem jídla, pití a gastronomických novinek. Tak hurá za kulinářskými zážitky! Voucher platí jako vstupenka pro 1 nebo 2 osoby na oba festivalové dny.
Bezhotovostní platby v rámci celého festivalu
Pořadatelé vyslyšeli vaše přání. Letos můžete platit po celém areálu kartou, telefonem či hodinkami. Hotovost nikde nepřijímají, pokud byste ale i tak přišli s hotovostí, můžete si zakoupit festivalový náramek, kam si hotovost nabijete a můžete pak platit jím. Na držitele platebních karet Mastercard od Komerční banky letos čekají zajímavé výhody.
Kuchařské show a legendární restaurace
Kuchařské show patří k festivalu od samého začátku. Letos vás pod pokličku nechá nahlédnout Zdeněk Pohlreich, kapitán českého nároďáku Patrik Bečvář, legenda české kuchyně Pavel Sapík, proslulý šéfkuchař Marcel Ihnačák, Veronika „Besky“ a Pavel Berky. Chybět nebudou ani špičky domácí gastronomické scény a známé tváře FTV Prima.
Na jednom místě a pod jedním nebem se sejdou legendy české gastronomie. Kromě Café Imperial Zdeňka Pohlreicha se představí restaurace Valoria, restaurace U Sapíků na Klokočné či restaurant Marcela Ihnačáka a své menu vám předvede Český mezinárodní tým kuchařů a cukrářů.
Delikatesy oceněné kulinářským Oscarem
V Great Taste zóně budete moci ochutnat delikatesy, které získaly Great Taste Awards. Prestižní gurmánské ocenění uděluje britská organizace Guild of Fine Food a ve světě potravin je srovnáváno s filmovým Oscarem. To si nemůžete nechat ujít!
Víno a pivo i hudební a zábavní program
Na své si přijdou i milovníci vína a piva. Své produkty odprezentují špičková vinařství a řemeslné minipivovary. Zúčastněte se degustace vín pod taktovkou profesionálních sommelierů, okoštujte párování špičkových pokrmů s víny a ochutnejte výběrové destiláty a delikatesy – to vše ve zbrusu nové DeguStage.
Festivalovou atmosféru bude po oba dny dotvářet hudební a zábavní program. Páteční večer ovládne hlavní stage kapela Děda Mládek Illegal Band, v sobotu vám bránici polechtá stand up comedy Na Stojáka s Lukášem Pavláskem. Pozor, ať vám nezaskočí! Atmosféru moravských sklípků ve vinařské zóně pak zajistí Cimbálová muzika Kaňúr.
Eko tip: Pořadatelé myslí i na ekologii a maximálně omezují používání jednorázových plastů, proto sklenice a příbory s sebou.