Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Zábava ve virtuální realitě: zapůjčení VR brýlí vč. her na 2–5 dní, dovoz nebo vyzvednutí

4,7 / 5 VRzazitek.cz Beroun  (mapa) 35 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Marek Prokop

Dobrý den, kdybych chtěl půjčit dvoje brýle, dá se hrát multiplayer? Nebo jsou to dva autonomní sety bez možnosti propojení? Díky

VRzazitek.cz


Dobrý den. Ano je to mozne. U tech her ktere umoznuji multiplayer mode se toto da bez problemu udelat. Takovych mame v nabidce kolem 10.Dekuji, Zuzka

Honza

Děkuji moc za odpověď!

Znamená to tedy, že když objednám balíček „Zapůjčení na 2 dny (zaslání kurýrem)“, tak mi přiveze kurýr v pátek zásilku a v pondělí ji u nás vyzvedne k odvozu? Jen pro upřesnění, ten odvoz pak funguje jak, to dostanu od vás nějaké informace, nebo musím plně ve své režii řešit vracení? Myšleno, domluvit kurýra, zaplatit vratku atd. Děkuji za vyčerpávající předešlou odpověď.

VRzazitek.cz


Dobry den



dekuji vam za odpoved. Ano 2dny s kuryrem jste pochopil dobre. V patek kuryr vr doveze a v pondeli vyzvedne. Prepravu objedne my, od vas jen budeme potrebovat adresu kde a kam ma kuryr dorazit. Kuryr vas pak bude mailem a SMS kontaktovat. Cena dopravu je uz zahrnuta ve voucheru takze prepravu platit uz pak nebudete. Kuryr je gls, takze presna doba dodani a vyzvednuti bude urcena az v den dorucen/vyzvednuti.



dekuji vam.

Honza

Dobrý den, rádi bychom využili nabídky, ale chybí nám zde poměrně dost informací, tak se zkusím zeptat.
 

  • Pokud objednám nabídku „Zapůjčení na 2 dny (osobní vyzvednutí)„ – kde konkrétně v Praze je možné osobní vyzvednutí?
  • Zapůjčení bychom chtěli na víkend, to znamená os soboty rána do neděle večer, tzn 2 dny a předpokladám na toto nemohu využít balíčky s kurýrem, který v sobotu toto asi nedoveze nebo ano? Ja to standardní kurýr alá PPL, DPD atd nebo osobní kurýr, který funguje i o víkendech?
  • V případě, že máme zájem o zapůjčení takto na víkend od soboty rána do neděle večera, jedná se tedy o 2 dny a je možné takto zapůjčit nebo soboty a neděle toto vůbec nefunguje a je nutné řešit zapůjčení pátek až pondělí a tím pádem je víkendové použití dražší na 3 dny?
  • Vrácení osobně je opět kde na adrese v Praze? V sekci o podniku je adresa pouze Beroun
  • Chybí pár základních informací, co vše je potřeba doma mít, aby šlo brýle využít. Předpokládám alespoň wifi? Nebo něco navíc?

Omlouvám se za neznalý poslední dotaz :) snad to nevadí, díky.
VRzazitek.cz


Dobry den



dekujeme za vas dotaz. Zapujceni na dva dny lze vyuzit na vikend. VR bychom si predali bud u nas v Beroune a nebo v Praze-Zlicin, Nove Butovice a nebo Albertov-v patek odpoledne a VR byste nam vratili bud v nedeli vecer v Beroune a nebo hned rano v Praze.



Kdybyste si vybrali moznost doruceni kuryrem -GLS- ten by vam VR dodal v patek behem dne a zase u vas vyzvedl v pondeli. O vikendu kuryr nejezdi.



VR bryle jsou naprosto autonomi takze ke hre nepotrebunjete vubec nic krome her ktere jsou online pak je potreba wifi k tomu, pokud byste chteli sdilet obraz z bryli do TV nebo PC. Pro to potrebujete jak bryle tak TV/PC pripojit na stejnou wifi a sdilet pres velice jednoduchou aplikaci. Vse nalezneme v navodu ktery dostanete spolecne s VR brylemi.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru