Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Opalování v Drveniku: 7 nocí v apartmánovém domě přímo u pláže

4,5 / 5 CK Travel Club ČSAD Tišnov Makarská riviéra - Chorvatsko (mapa) 10 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
ANDREA ZMEŠKALOVÁ

Dobrý den, chtěli bychom vyrazit s 14 letou dceru, chtěla by spát v jiné místnosti než je ložnice, je tato varianta možná? Přistýlka je i pro tak velké dítě možná? Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Andreo. S tímto dotazem Vám doporučím, obrátit se přímo na Cestovní kancelář. Využijte kontakt: ckprodej@csad-tisnov.cz, +420 542 211 775.

Možnost zajištění přistýlky za poplatek 1990 Kč (ověření v CK)

S přáním krásného dne, Karel

Daniela

Dobrý den,
chtěli bychom koupit pobyt pro 2 dospělé a 2 děti (9 měsíců holčička a kluk 3 roky). Stačí zakoupit 2 vouchery pro 2 osoby?

Slevomat.cz

Dobrý den, Danielo. Tato nabídka je koncipovaná pro 1 osobu a cena platí za obsazení pokoje 2 osobami (tzn. při koupi 2 voucherů). V ubytování je možnost zajištění přistýlky za poplatek 1990 Kč (je potřeba ověřit u CK). Vzhledem k počtu osob ve Vašem případě doporučuji kontaktovat cestovní kancelář (ckprodej@csad-tisnov.cz, +420 542 211 775) a domluvit se individuálně. Přeji Vám hezký den. Matěj, Slevomat.cz

Andrea Ralevská

Dobrý den, je možné ubytovat se i se psem malého plemene?

Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Andreo. Ubytování s domácími mazlíčky není povoleno pro pobyt. S přáním krásného dne, Karel

Veronika Šimková

Dobrý den, jak je to prosím při cestování s dětmi 3 a 5 let? Je možná přistýlka pro obě děti nebo je možné, aby mladší dítě spalo s rodiči nebo nabízíte i větší pokoje v tomto domě? Děkuji

CK Travel Club ČSAD Tišnov


Zdravím Vás paní Šimková, v apartmánu se nachází rozkládací gauč, který je vhodný pro 2 malé děti. Přeji Vám hezký den. Za ČSAD Tišnov, Tereza.

Jaromír Fryščák

Dobrý den, měl bych zájem o pobyt 7 nocí v apartmánu BILO v apartmánovém domě Kostanič v Drveniku v termínu od 5.8.2023. Váš systém umožňuje objednávání po jedné osobě do apartmánů pro až 3 osoby. Jsme s partnerkou dva a chceme mít apartmán jenom pro sebe. Zaručíte nám, že budeme v apartmánu jenom my dva a nikdo cizí?

CK Travel Club ČSAD Tišnov


Dobrý den, určitě ano. Při koupi dvou voucherů, celá ubytovací jednotka (Bilo 2+1) slouží pouze Vám. Hezký den, Travel Club ČSAD Tišnov

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru