Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

S partou či rodinou na Makarskou riviéru: 7 nocí ve vybavených apartmánech pro 4–6 osob

4,5 / 5 CK Travel Club ČSAD Tišnov Makarská riviéra - Chorvatsko (mapa) 20 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Síma Dolejšová

Dobrý den, jak mám prosím postupovat, pokud chci zakoupit pro 2 dospělé a 4 děti (1,3,4,5,6 let) ? Jaká bude konečná cena na týden prosím? Je cesta sjízdná s kočárkem od apartmánu k moři? Děkuji za odpověď🙂

CK Travel Club ČSAD Tišnov


Dobrý den paní Dolejšová,



v první řadě prosím poptejte termínovou variantu u naší CK, na zákaznické lince 542 211 775. Po vytvoření předběžné rezervace u nás, je třeba zakoupit 4× voucher v požadovaném termínu. Pro Vaše dvě nejmladší děti – 3 roky – hradíte 50% z ceny přistýlky, dítě 1 rok – zdarma. Bezbariérová cesta k moři je vzdálenější (cca o 200 m) než uvádíme v nabídce, ale s kočárkem k moři samozřejmě dojedete.



Přeji Vám hezký den, za ČSAD Tišnov, Tereza

Iva

Dobrý den je možné mít s sebou pejska?

CK Travel Club ČSAD Tišnov


Dobrý den, pejska menší velikosti zde domácí akceptuje. V případě Vašeho vážného zájmu, kontaktujte nás prosím pro bližší info a rezervaci na tel. 542 211 775. Dě­kuji. Za Travel Club Tereza.

Dana Dancová

Dobrý den mám dotaz byli bychom 2 dospělí a 3 děti.Věk 10,9 a 6 let jak mám postupovat.A také jestli by byl problém pokud by to bylo na méně dni než co je zde uvedeno.

CK Travel Club ČSAD Tišnov


Dobrý den paní Dancová, cena voucheru je neměnná, i když se jedná o děti. Tedy je nutné uhradit 4× voucher, přistýlka bude doplatkem naší CK. Můžete zůstat kratší dobu, kalkulace však zůstane stejná. V případě Vašeho zájmu o jednu z termínových variant, kontaktujte nás prosím na tel. 542 211 775 a vytvořte si předběžnou rezervaci. Děkuji, za Travel Club Tereza

Eva Eywa

Dobry den, jak postupovat, kdyz chci jet sama se svym synem 2 roky? Kdyz pokoj je pro 6lidi? To tam budu mut cizi lidi nebo musim zbytek dokoupit?

CK Travel Club ČSAD Tišnov


Dobrý den, v domě Katarina nabízíme i menší apartmány. Dva vouchery pro typ apartmánu Bilo 2+2 je možné také zakoupit zde, na slevomatu. Jedná se o akci https://www.slevomat.cz/akce/2045348-7-noci-na-makarske-apartmany-pro-2-4-osoby



Před zakoupením voucherů je nutná rezervace u naší CK na tel. 542 211 775. Hezký den, ČSAD Tišnov – Tereza.

Václav Vorel

Dobrý den, je možné zakoupit voucher pro 7 osob ( 4 dospělí a 3 děti – 15, 6 a 1 rok ) ?
Musí se zakoupit 6 voucherů nebo je možné to nějak sloučit ?
Děkuji za odpověď Vorel.

CK Travel Club ČSAD Tišnov


Dobrý den, můžete zakoupit 4 vouchery, dvě přistýlky uhradíte naší CK při podpisu smlouvy. Dítě staré 1 rok je ZDARMA bez nároku na lůžko. Před koupí voucherů je nutné požádat o rezervaci na naší lince 542 211 775. Pěkný den, ČSAD Tišnov, Tereza.

Barbora Petrovová

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat na možnost zakoupení voucherů pro 4 osoby (2 dospělí a 2 děti – 4 a 6 let). Jak postupovat v případě zakoupení voucherů pro děti? Děkuji.

CK Travel Club ČSAD Tišnov


Dobrý den, děkujeme za dotaz. V takovém případě je nutné zakoupit dva vouchery, 3. lůžko (pro 6 leté dítě) dokoupíte u naší CK, nejmladší, 4-leté dítě je na přistýlce zcela ZDARMA včetně stravy. Před koupí si prosím ověřte dostupnost Vámi preferovaného termínu na tel. 542 211 775. Hezký den, Travel Club

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru