
Termín
Platnost do 31. 5. 2023.
V ceně
- Pečínka z vykostěného vepřového kolene (300 g)
- Bramborové pyré (150 g)
- Domácí nakládaná zelenina
- 0,4 l piva Černá Barbora
- Rezervace: zavolejte předem na tel. 381 212 221 – zároveň nahlaste kód voucheru.
- Jídlo s sebou: tentokrát ne, pochutnejte si přímo v restauraci.
- Změnit nebo zrušit rezervaci je možné alespoň 24 hod. předem, jinak voucher propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 31. 5. 2023.
V ceně
- 2× pečínka z vykostěného vepřového kolene (300 g)
- 2× bramborové pyré (150 g)
- 2× domácí nakládaná zelenina
- 2× 0,4 l piva Černá Barbora
- Rezervace: zavolejte předem na tel. 381 212 221 – zároveň nahlaste kód voucheru.
- Jídlo s sebou: tentokrát ne, pochutnejte si přímo v restauraci.
- Změnit nebo zrušit rezervaci je možné alespoň 24 hod. předem, jinak voucher propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Nenechte se hladem vykolenit. Tedy vykolejit. Radši zajděte na koleno.
Parádní pečínku z vykostěného vepřového kolene vám naloží na talíř v restauraci La Cave v Táboře. Kromě báječně šťavnatého a křehkého masa si pochutnáte také na bramborovém pyré a domácí nakládané zelenině. Na zapití vám přinesou 13° pivní speciál Černá Barbora. Vyberte si voucher pro 1 nebo 2 osoby, případně jich kupte víc a přijďte s rodinou či přáteli.
Restaurace náleží k LH Hotelu Dvořák**** a místa je tu víc než dost, o jedinečnou atmosféru se postarají samotné prostory bývalých ležáckých sklepů s původními cihlovými a kamennými stěnami. V La Cave se vaří pod taktovkou šéfkuchaře Martina Pudila, který je držitelem mnoha prestižních ocenění a také členem národního týmu kuchařů a cukrářů ČR.