Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Jízdy na bobové dráze v Němčičkách

4,8 / 5 Bobovka Němčičky Němčičky  (mapa) 729 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Jirka

Je možné prosím navýšit zakoupení více voucherů na jeden účet. Chci udělat narozeninovou party spojenou s bobovkou a 5 voucherů je hodně málo :((( Děkuji

Damborská Jana

Dobrý den,bohužel pravidla jsou nastavena. Max. počet voucherů na jednu osobu je 5.

Markéta

Mám dotaz ohledně výměny voucheru – je možné jet př. 2 x a odnést si zbylé lístky (na později či někomu darovat)? A mohu použít pro dítě dospělácký lístek?Děkuji.

Damborská Jana

Dobrý večer,voucher platí do 3.11.,jízdenky budou označeny, a do této doby je možné je využít. Pro dítě můžete využít i jízdenku pro dospělého.

Živa

Dobrý den, při výběru 6 dospělých+ dětský, chápu dobře, že je to 6 jízd pro dospělého a 6 jízd pro dítě. Předpokládám, že asi se nebude dívat dítko jak jezdí rodiče a samo by mohlo jen jednou :) děkuji

Damborská Jana

Dobrý den, v nabídce je přesně charakterizováno 6 vstupů dospělý + 1 vstup dítě. Vaše dítě nemusí stát u Bobové dráhy a dívat se jak jezdí rodiče, pokud mu přikoupíte vstupy....... může jezdit s Vámi.-:)

JF Kartovo

Dobry den,
je mozne, aby nas na draze jelo naraz treba 10 lidi na 10 bobech?
 Diky

Damborská Jana

Dobrý den, počet vozíků je možný, máme k dispozici 23 bobů, ale z důvodu bezpečnosti musí být mezi jednotlivými boby rozestup minimálně 25 m.

LenKu

Dobry den, muzou na bobove draze jet i male deti (2 roky) v doprovodu rodicu? Pokud ano, plati take nebo maji bobovku zdarma? Od kolika let muzou deti jezdit sami? Diky za odpoved.

Damborská Jana

V doprovodu můžou, rodič si za ně zodpovídá sám. Do tří let děti neplatí, od tří let je jízdné 40 Kč/dítě. Děti jezdí samostatně od osmi let .

Slávek P.

Dobrý den, na voucheru je napsáno, že je nutná rezervace 7 dní předem. Na úvodní stránce nabídky o tomto není zmínka. Je tedy rezervace nutná, či nikoliv? Díky.

Damborská Jana

Dobrý den,rezervace není nutná, pouze v případě uzavření bobové dráhy pro početnější skupinu bez účasti veřejnosti( upozornění bývá předem na našich web. stránkách www. bobovka.eu)

Zdeněk

Dobrý den,

pokud na jednom bobu jedou dvě osoby, tak se to počítá jako 2 jízdy?
Dítě staré 3 roky platí jako dítě do 15 let?
Pokud pojede dospělý a dítě 3 roky, tak zaplatí 60 + 40 (podle standardních cen)?
Díky za odpověď.

Damborská Jana

Dobrý den, ano pokud jedou na jednom bobu dvě osoby, počítá se to jako dvě jízdy. Dítě do 3 let a tři roky věku neplatí(od tří let jízdné 40 Kč). Pokud jede dospělý a dítě tříleté, platí pouze dospělý = 60 Kč.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru