Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Točená zmrzlina v Čokoládovně v centru Prahy

4,3 / 5 Čokoládovna + zmrzlinárna Lazarská Praha - Nové Město  (mapa) 851 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Jana

Dobrý den, mohu na 1 voucher (na 2× nebo 5× zmrzlina) přijít sama třeba 2 dny po sobě (při využití voucheru na 2× zmrzlinu nebo pondělí až pátek při využití voucheru na 5× zmrzlinu)? Děkuji za odpověď.

Jana

Hezký večer, přes léto se v Praze nevyskytuji tak často, dumám tedy nad tím, který voucher vybrat… Opravdu se chystáte točit zmrzlinu ještě v říjnu? Děkuji za odpověď.

lucie,cokoladovna

Budeme točit dokud to půjde,jsme kamenný obchod,takže ve větru,dešti jsme schovaní…záleží jen na Vás jestli ještě v říjnu budete mít chut:))Nejvýhod­nější je těch 5kousků.hezký den

Michaela Gieblová

Dobrý den,chtěla bych se zeptat jestli voucher platí na 2 či 5 zmrzlin. Nějak jsem to z popisu nepochopila. :)

Slevomat.cz

Dobrý den Michaelo, v této nabídce je více verzí vouchrů, po kliknutí na „koupit“ se Vám tyto verze zobrazí a by si vyberete , který voucher chcete. Hezký den!

Míša

Dobrý den, budete mít příští týden zmrzlinu čokoládovou, pistáciovou, straciatellu či oříškovou? Nemám přístup na facebook, tak jestli by třeba nešly nějaké příchuti zmrzlin točit pravidelně v určité dny a nebo jestli by nemohl být rozpis na facebooku zveřejněn na celý týden. Požádala bych známého o jeho přeposlání. Děkuji za info.

lucie,cokoladovna

Dobrý den,zrovna dnes je pistáciová a citronová…čoko­ládová byla v pátek,vše záleží na počasí.V horkých dnech je obvykle spíš zájem o ovocné zmrzliny.Také záleží jak rychle se odtáčí.Takže můžu na facebook napsat,že bude třeba boruvka,pak se nevytočí pomeranč a boruvka nebude.Nedá se to říct přesně.Hezký den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru