Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

1denní nebo 2denní certifikované masérské kurzy! Naučte se masáž zad, thajskou masáž, rituál pěti elementů i další uvolňující a relaxační techniky.

4,6 / 5 Masérnička Praha - Nové Město  (mapa) 826 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Tereza..

Dobrý den,

chtěla jsem se zeptat, jaký je plán jednodenních kurzů. Zda je prostor i pro občerstvení apod…popřípadě, jestli je někde možné zakoupit občerstvení, díky

Masérnička

Dobrý den
U každého kurzu děláme hodinovou přestávku na oběd. Vždy většinou kolem 12.00. Kdo má svačinku, může zůstat v učebně. A v okolí je spousta restaurací kde se dá slušně najíst.

Tereza..

Dobrý den,

chtěla jsem se zeptat…na jednom jednodenním kurzu se nenaučím všechny techniky, ale pouze jednu vybranou? tedy kdybych chtěla všechny…musela bych míti více voucherů… ?

Masérnička

Dobrý den
Máme 12 druhů kurzů a každý je zaměřený na konkrétní masáže. Pak jsou i kurzy kde se těch technik učí více. Třeba masáže a uvolňující techniky pro laiky. Tento kurz kromě masáže celého těla obsahuje i některé techniky z indické masáže hlavy a masáže obličeje. Doporučuji prostudovat popisky u jednotlivých kurzů. Nejlépe tak zjistíte kterým směrem se chcete ubírat.

Martina

Dobrý den, chtěla bych se pro upřesnění zeptat, kolik voucherů bych musela zakoupit na partnerskou masáž pokud bych chtěla jít s partnerem – 2 nebo 4?. Chápu z Vašich stránek dobře, že partnerská masáž je jednodenní kurz? Děkuji

Masérnička

Dobrý den
Děkujeme za dotaz. Partnerská masáž je jednodenní kurz a platí že jeden voucher je pro jednu osobu. Pokud budete chtít jít oba dva tak budete potřebovat dva vouchery.

Veronika

Dobrý den, od kolika do kolika kurzy probíhají?
Děkuji. Ver.

Masérnička

Dobrý den
Začínají v 09.00 a předpokládaný konec je naplánován na 18.00. Většinou se to stihne dřív ale je lepší mít rezervu na případné opakování látky.

Markéta Mejstříková

Všem doporučuji prošla jsem si všechny kurzy a opravdu skvělé.Všechny mi něco daly a bylo to skvělé M

Masérnička

Děkujeme moc Markéto a krásný den přejeme.

Pavel Hoch

Dobrý den, tenhle certifikát opravdu stačí k provozování masírování za peníze?

Masérnička

Dobrý den
Pokud se budete chtít masírováním živit je potřeba absolvovat ještě rekvalifikační kurz, který je podstatně delší a zakončený zkouškou. Děkujeme za dotaz

Lenka

prosím o informaci, zda neuvažujete o vypsání nějakého víkendovém termínu kurzu. Cena za kurz je moc lákavá, ale mám již málo dovolené. Děkuji

Masérnička

Dobrý den
Kurzy jsou téměř každý den, tedy i o víkendu. Máme 12 kurzů, tak ty víkendy musíme pravidelně prostřídat. Podívejte se na termíny u jednotlivých kurzů. Vždy tam nějaký víkendový najdete. Děkujeme za dotaz.

Veronika

Děkuji za odpověď. Nemám na mysli rekvalifikační kurz, jen mne zajímalo jaký certifikát můžu získat za pár hodin na masérskem kurzu. Děkuji.

Masérnička

Dobrý den
Získáte certifikát o absolvování kurzu a proškolení ke konkrétní technice.

Veronika

Dobrý den, je to akreditovaný kurz? Jaký je max.počet lidí v kurzu?Děkuji. Hezký den

Masérnička

Dobrý den
Vy asi máte na mysli rekvalifikační kurz. Rekvalifikační kurzy jsou podstatně delší a zakončené zkouškou. My se specializujeme na krátkodobé kurzy jednodenní nebo dvoudenní které můžou využít laici nebo maséři na rozšíření svých služeb nebo znalostí masáží.

Masérnička

Počet lidí na kurzech se snažíme udržet do cca 15 lidí.

Honza

dobry den,
rad bychse zeptal, zda Anticelulitidní masáži se mysli masaz celeho tela, ci jen urcite partie. dale bych se rad zeptal na rozdil mezi Anticelulitidní masáž a lymfodrenazi nohou.
dekuji za odpoved a preji krasny zbytek dne :)

Masérnička

Dobrý den
Anticelulitidní masáž se provádí pouze na nohách. Mezi touto technikou a lymfodrenáží je rozdíl zásadní. Lymfodrenáž je jemná hmatová technika, detoxikační, prevence lymfedému apod. Anticelulitidní masáž je tlaková technika. Také přejeme krásný den.

Honza

Dobrý den, prosím o upřesnění, zda ve dvoudenním kurzu „Masáže a uvolňující techniky pro laiky“ je v podstatě zahrnut jednodenní kurz „Masáž zad pro laiky“ (plus další techniky), nebo jsou v oblasti masáže zad mezi těmito kurzy nějaké rozdíly – příp. jaké. Děkuji.

Masérnička

Dobrý den
Díky za dotaz. U toho dvoudenního kurzu se také učí masáž zad a šíje která je obsažena na tom jednodenním. Na dvoudenním kurzu se naučíte masírovat kromě zad celé tělo a techniky z indické masáže hlavy a masáže obličeje.

Janča

Dobrý den
chci se zeptat jestli na tu partnerskou masáž musí být zúčastněni oba partneři nebo zda-li stačí pouze jeden? Děkuji za odpověď

Masérnička

Dobrý den
Není podmínkou aby na kurzu byli oba partneři. Na tento kurz chodí i jednotlivci. Děkujeme za dotaz.

Lucka

Dobrý den, je možné využít techniky z některého masérského kurzu přímo na sobě (např. masáž nohou)? Děkuji za odpověď.

Masérnička

Dobrý den
Děkujeme za dotaz. U některých technik to jde např. u indické masáže hlavy, U nohou také sama na sobě obsáhnete některé hmaty ale samozřejmě to nebude taková relaxace jako když někdo masíruje vás.

Drahuška

Dobrý den, jak kurz probíhá? To se masírují navzájem ti, kteří si kurz zakoupili? Nebo je někdo k tomu určen?
Strašně se omlouvám, že toto tak píšu, ale nevím přesně jak se zeptat. Děkuji za odpověď.

Masérnička

Dobrý den
Ano, na kurzech se masírují navzájem účastníci kurzu pod dohledem lektora. Děkujeme za dotaz.

Jana

Dobrý den, chtěla jsem seprosím Vás zeptat, zda po ukončení kurzu dostanu třeba certifikát, že jsem kurz absolvovala?
Děkuji za odpověď.

Masérnička

Dobrý den
Děkujeme za dotaz. Ano, po ukončení kurzu obdržíte certifikát.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru