Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Velká jízda v malé káře: mini Hot Rod na 30–90 minut adrenalinového svezení uličkami Prahy

5,0 / 5 Hot Rod Prague Praha - Hradčany  (mapa) 81 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Luboš

Vaše arogantní odpovědi že by někdo neměl mít řidičský průkaz super vaše reakce. Já to taky potkal dělá to opravdu neskutečný kravál a já mám ŘP 20 let ale svoje dítě bych do toho nikdy nenechal sednout bezpečné to určitě není

Hot Rod Prague


Jsou to jen reakce na vase dotazy. Neni to arogance, jen obrana. Casto jsou dotazy zle, nenavistne, hloupe apod. Vsichni kdo s nami jeli, byli spokojeni. Jezdime slusne apod. Ano, je to slyset, asi 10 vterin co kolem vas projedeme…. zase bych se opakoval jako v minulem prispevku… ale ten jste koukam cetl. Nikdo vas nenuti, vse je dobrovolne. Ja treba nikdy neskocim bungee, ale nepisu lidem, ze delaji nebezpecnou a adrenalinovou zabavu. To je kazdeho vec. Bud k sobe budeme tolerantni, ohleduplni, respektujeme jeden druheho nebo se lide budou chovat zle, nenavistne atp. a to pak vime kam lidstvo smeruje.



Hezky den

Jiří

Nedávno jsem potkal v Pařížské debilita prvního stupně není to vidět jen řev je opravdu TOP pro nás co tu bydlíme kdo toto mohl pustit na silnice ? Za kolik ??!!

Hot Rod Prague


Dobry den, dekujeme za uprimnost. Vozy jsou homologovany nemeckym TUV, kde ziskali SPZ pro provoz na pozemnich komunikacich. V CR slo uz pouze o prepis. Poptejte se tedy u nasich nemeckych kolegu jak to bylo a za kolik, jiste vam na vas chytry dotaz radi odpovi… S viditelnosti nemame zadny problem, jezdime organizovane a podle predpisu. Hluk nikoho neohrozuje a neni nebezpecny pokud je mi znamo… za tech 10 vterin kdy kolem vas projedeme… Nedelame v ulici smyky jako jina auta a nikoho neohrozujeme. Jizdy si kazdy skvele uzije a jak pro zakazniky, tak pro ,,vsechny,, kolemjdouci to je velka a bezpecna zabava take. Nevim co je tedy debilita… tedy vlastne vim. Hezky den.

Jiří Sekera

Dobrý den, kolik je možnost maximální velikost skupiny? Děkuji za odpověď

Hot Rod Prague


Dobry den, jedna skupina max 5 lidi, pokud je lidi vic, dela se vice skupin, neni problem zamluvit jizdy ihned po sobe. Dekuji a preji pekny den

Jan

To není na silnici vůbec vidět je to akorát aby se něco stalo kdo tento paskvil může pustit na silnici a dát tomu SPZ ??????

Hot Rod Prague


Dobry den, pokud dojizdite do krizovatky a vidite na zemi napis STOP! Tak urcite vidite i jakykoliv vuz, kolo, motorku pred sebou anebo i prebihajici kocku treba ze? Nebo ji prejedete s tim ze je mala? Pokud nevidite, nemel by jste mit ridicsky prukaz. Vse je o lidech a nase auta jsou velice dobre videt a i slyset. SPZ tomu udelila nemecka TUV, jen pro zajimavost. Dekujeme za ,,dotaz,, a preji pekne dny.

Miroslav Dvořák

Od kolika let je možné?? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Miroslave, děkuji moc za dotaz. Vozidlo mohou řídit pouze osoby starší 18 let s platným řidičským průkazem skupiny B. Minimální výška účastníka je 1,55 m, maximální výška je 1,95 m, maximální váha je stanovena na 125 kg. Přeji pěkný den, Honza

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru