Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Cestovní kufr Westige s kolečky a objemem 44 l

4,3 / 5 Sportmall Vrchlabí  (mapa) 20 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Monika Schmidtová

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda při okamžité platbě bude možné doručit zboží do středy 14.8. z důvodu odjezdu na dovolenou. Děkuji a přeji pěkný den.

Karol Ševčík

V kolonce poštovné,je na výběr doručení za 50.- a nad je za 100,– . Po odkliknutí za 50.- jsem přesvědčen, že zásilku dostanu poštou a ne DPD ! Na poště si odeberu balík dle sebe a ne,aby DPD určovala,kdy mám být doma. A to dost mentorským spůsobem. Čili,buď dodají žboží,dle mích časových možností,nebo ne a v tom případě objednávku zruším. Nemám dobré skušenosti s touto fy

Raina Jarošová

Dobrý den,
zboží posíláme službou DPD za 100,–, přesně jak je uvedeno v návodu na voucheru. Objednávky ručně upravujeme, takže i když jste odkliknul za 50,–, zásilka Vám bude doručena na dobírku za 100,–. Českou poštou balíky vůbec neposíláme.

Děkuji za pochopení.

Daniel Pluhař

Píšete: Dopravné službou DPD je za 100 Kč a uhradíte ho přímo dopravci, ale když podle návodu z voucheru zadám platbu dobírkou je tam 119Kč, na dvacce mi nezáleží, ale někde máte asi chybu.

Raina Jarošová

Dobrý den,
správně byste měl zadal platbu SLEVOMAT 100, která v nabídce je – pak se Vám poštovné změní na 100.-. Každopádně objednávky ručně upravujeme, takže pokud máte již objednávku hotovou, zboží Vám opravdu za 100 Kč, nikoli za 119,–.

Děkuji za pochopení a přeji hezký den!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru