Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Rodinné focení pro celou rodinu s profi fotografkou: od miminek až po seniory

4,8 / 5 Dětská fotografie Brno Brno - Kohoutovice  (mapa) 24 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Jana

Dobrý den, jak je to s dětskými kostými a různými rekvizitami? A ještě jeden dotaz..fotografie dostaneme ve formátu raw nebo jpg? Děkuji za odpověď.

Dětská fotografie Brno


Jani, dobrý dotaz. Studio je plné rekvizit a kostýmků, od starožitných a po unikátní hand made rekvizity, mnohé si sama vyrábím a navrhuji. Oblečení si donesete pouze na rodinný portrét, jinak na malé děti vše k dispozici. Standartně předávám ihned po focení velké jpg na flashce, či mohu poslat.

Veronika Kiriakovská

Dobrý den,
je omezená kapacita osob? Ráda bych si objednala focení pro část mé rodiny, dohromady je nás je 8.
Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Veroniko, děkuji vám za dotaz. Ve voucheru není zmíněno žádné omezení počtu osob, tudíž se vůbec nemusíte bát. Záleží jenom jestli upřednostníte variantu focení 45 minut, nebo 60 minut. Přeji vám krásný den, Honza

Monika

Dobrý den je toto focení vhodné i pro jednotlivce? Děkuji

Slevomat.cz

Krásný den, Moniko, děkuji vám za dotaz. Tato nabídka je určena na rodinné focení :-) Mějte moc hezký den, Kristýna

Dětská fotografie Brno


Moni, je to tak , jak píše Kristýnka, nicméně často dárek dostane jednotlivec a vezme sebou potom rodinu a část focení se fotí skupinky a rodina a část je věnována oslavenci, pro kterého je voucher určen :) Velmi často takto fotíme babičky a dědy, kteří by si sami focení nedopřáli a pak našimi hlavními hvězdami :) a památku mají pak všichni

Karin

Dobrý den, chci se zeptat zda je v ceně i úprava fotek?
Dekuji.

Dětská fotografie Brno

Fotky obdržíte v plné kvalitě ihned po focení – buďto na flash disk, nebo přes Úschovnu, jak je napsáno výše v nabídce. Úpravy fotek potřebují nějaký čas, nelze je tedy předat upravené hned po focení, vezme to cca 14 dní :) Nicméně i neupravené fotografie jsou tisknutelné, hodně klienttů si chválí kvalitu a objednání úprav je možnost a není to povinné :)Tisk jedné fotečky je pak již od 7.50Kč v partnerském labu :). děkuji za dotaz :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru