Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Dva parádní steaky z mladého býčka a dvě přílohy dle vaší libosti. Radost pro vaše chuťové buňky!

3,5 / 5 Sova Tea Pub Ostrava - Vítkovice  (mapa) 177 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Michal

Dobrý den.
Do kolika hodin se u vás vaří v sobotu? Jde mi o to, že mám za čtrnáct dnů narozeniny a rádi bychom zašli na ty stejky a jednou si je dali kolem 18h. a pak ještě druhé kolo třeba kolem 21 h. jestli by to bylo možné?

Ing. Jana Dvorská

Dobrý den,
máme otevřeno do 21 hod. Samozřejmě po dohodě můžeme zůstat déle. Akce Slevomat je na objednávku denně od 14 do 21 hod, takže můžete přijít třeba hned ve 14 na oběd a potom v 19 na večeři. Kuchař tady je dle rezervací, ale v běžné dny cca do 20 hod, podle počtu lidí.

Vojtěch

Dobrý den,
chtěl jsem se zeptat steaky jsou ze svíčkové?? Předem děkuji za odpověď

Ing. Dvorská

Steaky jsou z pravé hovězí svíčkové, z celého kusu, bez blán.

Zdeněk Petržela

Dobrý den,
měl bych zájem o tuto slevu – jen se chci zeptat zda je nutné si dopředu rezervovat stůl a nahlásit, že budu uplatňovat voucher ze slevomatu, nebo lze i bez toho (až prostě pojedu kolem, tak se stavím na jídlo – samozřejmě s vytištěným voucherem). Předem díky za odpověď.

Ing. Jana Dvorská

Dobrý den, děkuji o Váš zájem o naši nekuřáckou čajovou hospůdku. Je nutné dopředu rezervovat stůl nebo alespoň dvě hodiny před příjezdem se informovat, zda je kapacita a zda můžete být obslouženi. Jinak kdykoliv přes poledne bez objednávky se můžete stavit na meníčka, která jsou zobrazeny aktuálně na našem webu.
K voucheru Vám nabídneme speciální servis čítající i kvalitní značkové víno českých vinařů pozdní sběr 2010, 2011, popř. malý desert.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru