Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Dovolená na Liptově se stravou a množstvím aktivit

3,8 / 5 Hotel Borová Sihoť** Nízké Tatry - Slovensko (mapa) 75 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Aneta K.

Dobrý den,
Zaujal mě 3-lůžkový pokoj a právě mě zarazilo, že krom manželské postele a samostatného lůžka tam píšete i o přistýlce. Jak je tam situovaná?
Děkuji, A.

Hotel Borová Sihoť**


Dobrý deň,



ďakujeme za Vašu otázku.



izby sú rôzne. Máme 3-lôžkové izby, kde sú 3 pevné postele a máme 2-lôžkové izby, kde je možnosť prísteľky. Taktiež sú väčšie izby, kde sú 3 pevné postele s možnosťou prísteľky.



Snažíme sa pri rezerváciách prihliadať na zloženie účastníkov pobytu, napr. 2dospelí a 7ročné dieťa a 3ročné dieťa, ktorý si zakúpili voucher na 2-lôžkovú izbu s prísteľkou, posunieme na väčšiu izbu – rodinnú, bez ďalších poplatkov.



Pekný zvyšok dňa



Recepcia Borová Sihoť

Ondra Havelka

Dobrý den. Jsou v pokojích pro dva lednice? Děkuji.

Slevomat.cz

Krásný den, Ondro, děkuji vám za dotaz. Je mi líto, ale lednice není součástí vybavení. Mějte moc hezký den, Kristýna

Martin

Dobrý den,

otázka míří na Slevomat. Toto ubytování jste dříve inzerovali. Má hodnocení (nic moc). Proč toto hodnocení skrýváte a tváříte se, jako by hodnocení nemělo žádné? Není to unfair?

 Díky.

Slevomat.cz

Hezký den, Martine, děkuji Vám za dotaz. Expirace předchozí nabídky, která měla několik hodnoceních od zákazníků, již skončila. Toto je tedy nově vystavená nabídka stejného poskytovatele služby, zákazníci ji tedy také mohou hodnotit dle svých zkušeností. Děkuji za pochopení a přeji hezký zbytek dne, Tereza

Jana Fornuskova

Dobrý den, měli bychom zájem o ubytování, ale chtěli bychom si vybrat pokoj. Plánujeme to na srpen a máme dvě děti. Před 2 lety jsme byli v pokoji pro jednoho, teď bychom potřebovali větší. Ideálně to, co je na fotografiích nebo s kuchyňkou.
 Děkuji

Slevomat.cz

Krásný den, Jano, děkuji vám za dotaz. Po zadání termínů a počtu osob od objednávky budete moci vybrat pokoj, který je pro vás vhodný a v preferovaném termínu dostupný :-) Mějte moc hezký den, Kristýna

Eva Langová

Dobrý den, bylo by možné v říjnu koupit pobyt s polopenzí? Loni nám vařili snídaně i večeře i v říjnu. Děkuji za odpověď . Eva.

Slevomat.cz

Krásný den, Evo, děkuji vám za dotaz. Je mi líto, ale polopenze je možná pouze u varianty s platností do 3.9. :-) Mějte moc hezký den, Kristýna

Jan Večerek

Dobrý den. Pobyt s polopenzí je již v 6 i 7 měsíci plně obsazen? Ukazuje mi v rezervačním formuláři jen srpen ? Děkuji

Hotel Borová Sihoť**


Dobrý deň,



víkendové pobyty sú dostupné aj v 6. mesiaci, 7. mesiac je, žiaľ, plne obsadený, 8. mesiac je dostupný avšak v niektorých termínoch sú už najmä rodinné izby a apartmány, taktiež obsadené.



Ďakujeme za prejavený záujem.



Recepcia Borová Sihoť



+421 911 772 161

Katty Kateřina Molnárová

Dobrý den, prosím lze doplnit/zaslat fotografie apartmánu s kuchyní, případně jaká je jeho vybavenost?
Děkuji, Kateřina

Slevomat.cz

Dobrý den, Katty. V případě zájmu o zaslání více fotografií apartmánu s kuchyňkou, lze zažádat u poskytovatele služby na e-mailové adrese recepcia@borovasihot.sk. S přáním krásného dne, Karel

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru