Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

4* hýčkání v Karlových Varech: bazénové a wellness centrum i lázeňské procedury, polopenze

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,6 / 5
Parkhotel Richmond **** Karlovy Vary (mapa) 333 prodejů

Hodnocení podniku Parkhotel Richmond ****

4,6 627×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Prostředí 4,7
93.264%
Personál 4,6
91.924%
Jídlo 4,5
89.626%
Wellness 4,5
90.066%
Volnočasové služby 4,4
88.05%
Lokalita 4,7
94.244%
Průběh rezervace 4,6
91.898%

Filtry
Recenze zákazníků

Maximální spokojenost, rád se vrátím

Vše v pořádku

Hodnoceno: 14. ledna 2024
Hodnocená nabídka: Do Varů za 4* stravou, wellness i procedurami

prostedi…ambient…
hotel
personal

Hodnoceno: 29. prosince 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Do Varů za 4* stravou, wellness i procedurami

Připlatila jsem si za dloulůžkový pokoj LUX, byl krásný, ale byl bohužel s vyhlídkou do zadního traktu a ráno mě budili auta vozící zásoby do hotelu. Jinak personál příjemný, hotel pěkný, většina hostů ruské národnosti (?)

Hodnoceno: 18. prosince 2023 – Velká rodina
Hodnocená nabídka: Do Varů za 4* stravou, wellness i procedurami

Prostředí hotelu, stravování, služby. Vracím se již poněkolikáté.

Hodnoceno: 14. prosince 2023 – Jednotlivec
Hodnocená nabídka: Do Varů za 4* stravou, wellness i procedurami

personál recepce, restaurace, pokojské, wellnes i u procedur – moc milí a ochotni

na hotel. pokojích – vybavení, i hotelu a wellnes je již znám „zub“ času, na chodbách a v jídelně – hodně obrazů nakřivo a nelze je narovnat:o)

Hodnoceno: 13. prosince 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Do Varů za 4* stravou, wellness i procedurami

Lokalita, mm oznosti příjemných procházek, parkování u hotelu.prijemny bazén.

Překvapení jsme byli prosoupanym a místy i díry v polstrování židli v restauraci na terase.coz snad ve 4 hvězdičk.hotelu je hodně na škodu.ubira to na příjemné atmosféře pri konzumaci nápojů, kávy.
Jídlo dobře, jen bychom uvítali pestřejší nabídku zeleniny čerstvé.

Hodnoceno: 5. prosince 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Do Varů za 4* stravou, wellness i procedurami

-zdarma upgrade pokoje (byl opravdu pěkný)
-obsluha recepce, zaměstnanci
-výborné snídaně
-kousek na kolonádu (asi 1,2km) -sauna

-všechny bazény studené ( i whirlpool)
-příliš ruské/ukrajinské klientely
-pokoj bez vany (i když jsem o ni požádala)

Hodnoceno: 3. prosince 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Do Varů za 4* stravou, wellness i procedurami

Poloha a interiér hotelu.

Přemíra a chování rusky mluvících hostů a rusky mluvící personál v restauraci.

Hodnoceno: 28. listopadu 2023 – Jednotlivec
Hodnocená nabídka: Do Varů za 4* stravou, wellness i procedurami

Hotel je umístěn v nádherném prostředí parku, je tam klid. Personál je velmi milý, vstřícný, jídlo vynikající! Další služby taktéž na vysoké úrovni a za přiměřené ceny. Naprostá spokojenost.

Jediné, co by se dalo vytknout byly příliš měkké matrace v postelích. A malé doporučení všem, kdo se tam chystají: vyplatí se připlatit si plnou penzi, cena není nijak přehnaná a jídlo je opravdu naprosto boží.

Hodnoceno: 26. listopadu 2023 – Jednotlivec
Hodnocená nabídka: Do Varů za 4* stravou, wellness i procedurami

Úžasné prostředí, množství procedur, velký pokoj s terasou a perfektní koupelnou. Umístění hotelu v přírodě a zároveň na dosah od centra. Blízkost muzea výtvarného umění. Jídlo – naprosto úžasné. Personál byl velmi vstřícný, zejména všichni na recepci, ale i v jídelně.

Hodnoceno: 6. listopadu 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Do Varů za 4* stravou, wellness i procedurami

Super welness, dostupné kdykoliv, poměrně velký výběr co se týče stravování

Bohužel mi hotel nevyšel vstříc ohledně ubytování, ačkoliv jsem o to včas zažádala, evidentně na žádosti klientů s voucherem nereagují 🤷

Hodnoceno: 28. října 2023 – Jednotlivec
Hodnocená nabídka: Do Varů za 4* stravou, wellness i procedurami

Klidné prostředí hotelu, výborná kuchyně, příjemný personál, hezké wellness.

Moc ruských klientů, kteří byli ve wellness dost hluční.

Hodnoceno: 24. října 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Do Varů za 4* stravou, wellness i procedurami

Prostředí, welness, výběr jídla👍

Hodnoceno: 21. října 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Do Varů za 4* stravou, wellness i procedurami

Všechno bezvadné, skvělá možnost využití celodenního provozu vodního světa

Není nic, na co bychom si mohly stěžovat…

Hodnoceno: 19. října 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Do Varů za 4* stravou, wellness i procedurami
Hodnoceno: 6. října 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Do Varů za 4* stravou, wellness i procedurami

Vadilo mi nevhodné (sportovní) oblečení většiny cizinců v jídelně.

Hodnoceno: 24. září 2023
Hodnocená nabídka: Do Varů za 4* stravou, wellness i procedurami

Zodpovězeno při otázkách – všechno proběhlo v pořádku,
hotel skvělý, krásné prostředí, jídlo vynikající.

Není co kritizovat.

Hodnoceno: 22. září 2023
Hodnocená nabídka: Do Varů za 4* stravou, wellness i procedurami

chování a ochota personálu , kvalita služeb

Hodnoceno: 12. září 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Do Varů za 4* stravou, wellness i procedurami

Klidné místo, jako na zámku, vynikající jídlo, úžasný saunový svět

Hodnoceno: 7. září 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Do Varů za 4* stravou, wellness i procedurami

Výborné jídlo, milý personál i zdravotníci, prostředí hotelu je sice staršího data, ale dobře udržované, krásné welnes. Pohodlné postele.

Jedinou podstatnou slabinou hotelu jsou nápoje v baru. Plzeňské pivo chutnalo jako stará desítka a víno somelierclub jako víno z krabice. Netuším, čím to bylo, ale kvalita rozhodně neodpovídala ceně. Také by bylo fajn, kdyby někdo v restauraci usměrňoval ruské hosty při nehygienickém chování při nabírání jídel.

Hodnoceno: 4. září 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Do Varů za 4* stravou, wellness i procedurami