Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Nejnovější USA metoda laserové liposukce. Zhubněte až 9 cm po jediném ošetření! Laserová lipolýza 10 oblastí Lipo Laserem One + lymfodrenáž zdarma!

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Jana Z.

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na přesné využití voucheru… píšete, že je možné jej využít až na 4 partie. Jestli tomu rozumím správně, tak v případe, že si koupím 1 voucher a budu chtít ošetřit jenom břicho tak můžu jít čtyřikrát???
Nebo si musím koupit vouchery 4 ??

děkuji za odpověď

Jana

Dobrý den,
ráda bych se zeptala na možný projev kontraindikací v případě atopického ekzému, astmatu, nedomykavosti chlopně a hormonální léčby prostřednictvím antikoncepce. Je možné vůbec s těmito problémy proceduru podstoupit?
A v jak časovém odstupu je třeba absolvovat nabízenou proceduru a vacueshape?

Předem děkuji za odpověď,

Jana K.

Dobrý den,
ráda bych se zeptala na projev kontraindikací v případě atopického ekzému, hormonální léčby formou antikoncepce či srdeční vady – nedomykání chlopně. Jak moc je to pro takového člověka nebezpečné a co konkrétně hrozí? Děkuji za informaci.

Bohdana

Dobrý den, zítra mám podstoupit neinvazivní liposukci LipoLaserem. Budou mně ošetřeny 4 partie. Po jak dlouhé době bych mohla podstoupit Vaši proceduru stejných partií. děkuji.

Cheryl studio

Dobrý den ,
proceduru můžete opakovat po měsíci.
Pěkný den

Lucie

Dobrý den,
začátkem července jsem objednaná na kryolipolýzu. Po jaké době bych se mohla v případě zakoupení voucheru objednat na tuto proceduru? Děkuji

Cheryl studio

Dobrý den,
na laserovou liposukci můžete jít 3 týdny po kryolipolýze.
Pěkný den

Markéta

Dobrý den, na ilustračním obrázku „před“ a „po“ je nadpis „po osmi ošetřeních“. Ale v textu jsou uvedeny výsledky po prvním. Jak to tedy je? Díky.
A těm 10ti oblastem taky nerozumím…

Cheryl studio

Dobrý večer Markéto ,
laserovou liposukci je možné odstranit tuk až z deseti části těla. Jeden voucher Vám postačí až na čtyři partie. Výběr záleží na Vás. Obrázek je ilustrační , pro představu jak laser působí a k čemu dochází…
Pěkný večer

Michaela

Dobrý den,
chtěla bych ošetřit stehna a boky, bude stačit zakoupit 1 voucher? Kolik opakování k dosažení efektu doporučujete? Předem děkuji za odpověď

Cheryl studio

Dobry večer ,
bude Vam stačit jeden voucher , opakování je individuálni , záleží na tukové vrstvě ošetřovaných partiích. Nejčastěji se doporučuje po měsící 1–2 opakovaní.
Pěkný večer

Marcela

Dobrý den, chci se zeptat – jak je to myšleno 10 oblastí + lymfodrenáž za 999,– ? To jako za 40 minut lze ošetřit 10 oblastí najednou? Takže na paže, břicho, pas, boky, stehna za 1 voucher oštříte 2× a ještě následuje lymfodrenáž? To vše za 40 minut? Omlouvám se, ale nerozumím tomu. Děkuji za vysvětlení.

Cheryl studio

Dobrý večer Marcelo , ¨
je možné si vybrat až z deseti části těla . Jeden voucher Vám postačí až na čtyři partie . Tedy najednou si můžete nechat ošetřit bříško , pas boky nebo stehna vnější , vnitřní , paže . Kombinace záleží na Vás a po ošetření následuje lymfodrenáž v délce 50 min. Celkové ošetření tedy trvá 90 minut. Lymfodrenáž je možné využít i den nebo dva dny po procedůře . Dle přání klientky.
Pěkný večer

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru