Krásné apartmány v Luhačovicích až pro 4 osoby: snídaně a třeba i soukromá vířivka

od 2 690 Kč
Koupit
4,5 / 5 Villa Emausy (kontakt) Luhačovice (mapa) 64 prodejů 18 zbývá

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Anna Krišková

Dobrý den, ráda bych si zamluvila pokoj s terasou pro dva 20–26.5.2024. Bylo by to možné? Děkuji Krišková. Tel.792367375

Slevomat.cz

Dobrý den, Anno,

bohužel, v rámci této nabídky je v současné době možné zakoupit pouze pobyt na 1 až 5 nocí.

Je samozřejmě možné případně také kontaktovat přímo poskytovatele buď na info@villamarion.cz nebo na tel. čísle: +420 602 156 8­48 a zkusit se domluvit individuálně.

Děkujeme za pochopení.

Hezký den

Helena

Helena

Je možný malý pes

Slevomat.cz

Krásný den, Heleno, děkuji vám za dotaz. Pobyt s pejskem je možný za příplatek 350 Kč / noc (Na vyžádání je možné ubytovat se s domácími mazlíčky (po domluvě s recepcí).). Mějte moc hezký den, Kristýna

Marta Ševců

Dobrý den,mám Flexipassy v papírových poukázkách,je možné zaplatit takto?Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Marto, děkuji za váš dotaz.

Flexipassy musíte nejdřív nahrát na svůj Slevomatí profil do formy kreditů. Můžete tak učinit u nás na pobočce, popřípadě poukázky zaslat poštou. Jakmile je budete mít nahrané na svém profilu, tak tuto nabídku můžete zakoupit. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat. Přeji krásný den, Klára :)

Nový dotaz

Přidáním dotazu souhlasíte se zveřejněním vyplněného jména a obsahu příspěvku. Příspěvky se závadným obsahem jsme nuceni odstraňovat, stejně jako příspěvky odkazující na konkurenční portály či e‑shopy nebo příspěvky, které k dané nabídce nejsou relevantní. Otázky, podněty nebo stížnosti, které se nevztahují k této nabídce, směřujte na náš kontaktní formulář nebo volejte +420 222 745 354.

Nahoru