Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Tandemový seskok s instruktorem z výšky 4000 m i s videem a selfie záběry na památku

4,9 / 5 SKYWALKERS Letiště Most Braňany  (mapa) 410 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Martina Schneiderová

Dobrý den.

Chtěla bych zakoupit poukaz na tandemový seskok. Přítel je vysoký a váží 111kg. Na stránkách píšete, že max hmotnost je 95 a nad 100kg je příplatek ale kousek pod tímto článkem je max hmotnost do 120kg. Jak tedy tomu mám rozumět a je možné to zakoupit i s příplatkem? Abych to nemusela řešit na místě.
Moc děkuji s pozdravem
Schneiderová Martina

SKYWALKERS Letiště Most


Dobrý den ,



Váhové příplatky se doplácejí na letisti v den seskoku a nelze koupit současně s poukazem . Na letisti bereme jak hotovost tak karty .Doplatky za váhu dle aktuálního ceníku : Ceník (muj-seskok.cz)



Hezky Adrenalinový zážitek .



Štěpánek

Илона Деревянко

Dobrý den,koupila jsem voucher na tandemový seskok jako dárek, ale přítel ho odmítá přijmout, protože má strach. Chtěla bych se dozvědět mužů ja vrátit tě peníze?
Děkuji, hezký den!

SKYWALKERS Letiště Most


Dobrý den.



Mrzí nás, že Váš přítel odmítá zažít neuvěřitelný životní zážitek. S vrácením peněz se,ale musíte obrátit na společnost Slevomat, u kterého jste tandemový seskok zakoupila.



S pozdravem



Team SKYWALKERS

Petr

Dobrý den,
chtěli by jsme darovat zážitek ze seskoku naší kolegyni k narozeninám. Nicméně trpí Bechtěrerovou chorobou a nejsem si jistý, jestli by jí seskok nemohl ublížit. Pohybově nemá problém cokoliv zvládat. Nemáte zkušenost s lidmi s tímto onemocněním? Popřípadě proběhlo vše v pořádku? Předem děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Petře. Děkuji Vám za dotaz. V první řadě je nutné, aby Vaší kolegyni povolil seskok lékař, trpí-li Bechtěrerovo chorobou. Zdravotní stav umožňující seskok, potvrdíte prohlášením na letišti – nedoporučuje se lidem s epilepsií, kardiovaskulárními nemocemi a jinými omezujícími zdravotními problémy. S přáním krásného dne, Karel

Marie Stanicka

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda li je možné skákat i když má pritel nepoužitelný kotník? Dá se v tandemu skočit nebo je to kvůli přistání nemožné? Moc děkuji za odpověď. Stanicka

SKYWALKERS Letiště Most


Dobrý den, pokud má pán omezenou hybnost kotníku tak by to problém, absolvovat tandemový seskok, být neměl, máme zkušené tandemové piloty a přistáva se na zadek. Jen je pořeba uvést tuto skutečnost při registraci.



Děkujeme za zájem o naše služby.



S Pozdravem Team SKYWALKERS

Jiří Kališ

Dobrý den,
bylo by možné uskutečnit tandemový seskok ve dvou lidech zároveň (jakože jedno letadlo,stejný den, nejlépe stejný čas),
Nebo jestli neznáte někoho kdo by byl schopný to zařídit i s kamerama,
Děkuji předem za odpověď

SKYWALKERS Letiště Most

Dobrý den Jiří.

Ano pokud koupíte dva vouchery a při rezrevaci termínu uvedete do poznámky, že chcete být s danou osobou v jednom letedle tak to není vůbec žádný problém :-) . A samozřejmně máme dostatek profesionálních kameramanů, kteří Vám oboum velmi rádi natočí a nafotí Váše tandemové seskoky. Lze koupit záznam rovnou zde nebo doplatit na letišti v den seskoku… zde to máte výhodněji :-).

S pozdravem Team SKYWALKERS

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru