Původní již ukončená nabídka

Pobyt se snídaní v Kodani: klid o samotě, romantika v páru nebo rodinná dovolená s až 2 dětmi zdarma

4,5 / 5 CK Zanzo od Slevomatu Dánsko (mapa) 7 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku CK Zanzo od Slevomatu

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

3,6

V hotelu bylo čisto, pokojík byl malý, ale stačil. Snídaně skvělá.

Lenka
Jen dvě zastávky od hlavního vlakového nádraží
Fotbálek, kulečník, dětská herna, půjčovna kol
Vouchery s platností až do ledna 2024
1 až 2 osoby • 2 až 15 dní (1 až 14 nocí)
3 až 4 osoby • 2 až 15 dní (1 až 14 nocí)
Jen dvě zastávky od hlavního vlakového nádraží
Fotbálek, kulečník, dětská herna, půjčovna kol
Vouchery s platností až do ledna 2024

Zatímco daně nikdo platit nechce, do Kodaně by se chtěl podívat asi každý.

Hovoří se o něm jako o Benátkách severu a ikonická socha malé mořské víly sem láká nejen znalce Andersenova díla. Hlavní město Dánska je zkrátka něčím, čemu se moderně říká „must-see“, tedy něco, co zaručeně musíte vidět.

Tak se vypravte s CK Zanzo do hostelu a&o Copenhagen Sydhavn na jedinou noc nebo třeba až 14 dní a poznejte všechny místní krásy nebo alespoň zlomek z nich. Času na to máte habaděj – vyrazit můžete prakticky až do konce roku 2023. V Kodani můžete strávit i přelom současného a nadcházejícího roku, v nabídce jsou totiž i silvestrovské varianty.

Dobré vědět: Do Kodaně se dá dostat z Prahy přímým letem s Ryanair nebo Eurowings – je to nejen pohodlné, ale i vcelku levné.

Pokoj pro jednoho, pár i rodinu

Rozmyslet si musíte nejen to, kdy dorazíte, ale i v jakém počtu. První možností je vyrazit o samotě a užít si chvíle klidu. Jako druhá alternativa se nabízí romantika ve dvou s vaší drahou polovičkou. A jako poslední varianta se nabízí hned rodinný pobyt s až dvěma dětmi zdarma.

Ať už to bude jakkoli, nachystaný pro vás bude pokoj s výhledem na město, vybavený vším potřebným k příjemnému životu. Uvnitř nechybí pohodlná postel, televize či vlastní koupelna.

Dobré vědět: Postele pro děti nebudou povlečené, ložní prádlo vám ale na recepci poskytnou při check-inu a můžete se o to tedy snadno postarat sami.

Zábava v hostelu i ve městě

V ceně pobytu máte i snídaně, ty jsou v závislosti na obsazenosti servírované či formou bufetu. Po náležitém posilnění na začátku dne je pak čistě na vás, jak se zabavíte. Klidně zůstaňte v hostelu a mastěte celé hodiny fotbálek, kulečník nebo se ukliďte s dětmi do herny.

Když už jste ale vážili cestu až sem, chtělo by to porozhlédnout se i venku. Jen pár kroků od recepce najdete autobusovou zastávku, která vás rozveze, kamkoli budete chtít – třeba k bývalému královskému paláci a současnému sídlu parlamentu Christiansborg či do zábavního parku Tivoli v samém centru města.

Jen dvě zastávky autobusu je to i k hlavnímu vlakovému nádraží, z Prahy se sem dostanete s jediným přestupem v Hamburku. 

Nahoru