Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pobyt se snídaní v Kodani: klid o samotě, romantika v páru nebo rodinná dovolená s až 2 dětmi zdarma

CK Zanzo od Slevomatu Dánsko (mapa) 7 prodejů

Přehled nabídky

3,6

V hotelu bylo čisto, pokojík byl malý, ale stačil. Snídaně skvělá.

Lenka
Jen dvě zastávky od hlavního vlakového nádraží
Fotbálek, kulečník, dětská herna, půjčovna kol
Vouchery s platností až do ledna 2024
1 až 2 osoby • 2 až 15 dní (1 až 14 nocí)
3 až 4 osoby • 2 až 15 dní (1 až 14 nocí)
Jen dvě zastávky od hlavního vlakového nádraží
Fotbálek, kulečník, dětská herna, půjčovna kol
Vouchery s platností až do ledna 2024

Zatímco daně nikdo platit nechce, do Kodaně by se chtěl podívat asi každý.

Hovoří se o něm jako o Benátkách severu a ikonická socha malé mořské víly sem láká nejen znalce Andersenova díla. Hlavní město Dánska je zkrátka něčím, čemu se moderně říká „must-see“, tedy něco, co zaručeně musíte vidět.

Tak se vypravte s CK Zanzo do hostelu a&o Copenhagen Sydhavn na jedinou noc nebo třeba až 14 dní a poznejte všechny místní krásy nebo alespoň zlomek z nich. Času na to máte habaděj – vyrazit můžete prakticky až do konce roku 2023. V Kodani můžete strávit i přelom současného a nadcházejícího roku, v nabídce jsou totiž i silvestrovské varianty.

Dobré vědět: Do Kodaně se dá dostat z Prahy přímým letem s Ryanair nebo Eurowings – je to nejen pohodlné, ale i vcelku levné.

Pokoj pro jednoho, pár i rodinu

Rozmyslet si musíte nejen to, kdy dorazíte, ale i v jakém počtu. První možností je vyrazit o samotě a užít si chvíle klidu. Jako druhá alternativa se nabízí romantika ve dvou s vaší drahou polovičkou. A jako poslední varianta se nabízí hned rodinný pobyt s až dvěma dětmi zdarma.

Ať už to bude jakkoli, nachystaný pro vás bude pokoj s výhledem na město, vybavený vším potřebným k příjemnému životu. Uvnitř nechybí pohodlná postel, televize či vlastní koupelna.

Dobré vědět: Postele pro děti nebudou povlečené, ložní prádlo vám ale na recepci poskytnou při check-inu a můžete se o to tedy snadno postarat sami.

Zábava v hostelu i ve městě

V ceně pobytu máte i snídaně, ty jsou v závislosti na obsazenosti servírované či formou bufetu. Po náležitém posilnění na začátku dne je pak čistě na vás, jak se zabavíte. Klidně zůstaňte v hostelu a mastěte celé hodiny fotbálek, kulečník nebo se ukliďte s dětmi do herny.

Když už jste ale vážili cestu až sem, chtělo by to porozhlédnout se i venku. Jen pár kroků od recepce najdete autobusovou zastávku, která vás rozveze, kamkoli budete chtít – třeba k bývalému královskému paláci a současnému sídlu parlamentu Christiansborg či do zábavního parku Tivoli v samém centru města.

Jen dvě zastávky autobusu je to i k hlavnímu vlakovému nádraží, z Prahy se sem dostanete s jediným přestupem v Hamburku. 

Nahoru