Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

89 Kč za TŘI balení kvetoucích čajů Blooming tea. Ručně vázané čínské čaje s květy lilií a jasmínu. Jemné aroma a osvěžující chuť se slevou 50 %.

4,3 / 5 Damark Praha - Smíchov  (mapa) 1 117 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
aja

Takže čaje nabízené ve slevomatu jsou jen zelené? Děkuji za odpověď

Horký šálek

Ano Ajo, jak je uvedeno v popisu, zde nabízené čaje jsou zelené.

Horky šálek

Dobrý den, ano jedná se o zelené čaje.

Lucie

Musi byt voucher vytiskly nebo staci jen jeho cislo? Protoze bohuzel nemam tiskarnu :-(. Dekuji

Aida_Aida

Domnívám se, že stačí číslo.

Horký šálek

Dobrý den Lucie, my jsme kolegu z naší partnerské prodejny požádali, aby nám vytištěné vouchery sbíral pro následnou kontrolu s celkovým seznamem od Slevomatu, takže ho bude vyžadovat, ale výjimečně čaje vydá i podle čísla, které pro ovření platnosti stačí.

Michaela

Dobrý den, kdy máte prosím otevřeno, abych si pro čaj mohla zajít? Je to pro mě trochu z ruky, ale pokud máte otevřeno třeba o víkendu, zvládnu to o víkendu. Děkuji

Michaela

(nemuzu na Vasem webu najit oteviraci hodiny)

Aida_Aida

Po-Pa: 10–18
Píše se to na webu i na voucheru.
 :-)

Lucie

AAA dekuji za odpoved! Jste skveli!!

Horký šálek

Děkujeme za pochvalu :-)

Lucie

Pripojuji se k dotazu… Koupila jsem dve baleni jako darek, a az ted jsem zjistila, ze je platnost voucheru az od 26… pocitala jsem, ze se u vas stavim uz dnes. Protoze dnes vecer bude oslava narozenin a chtela jsem vase caje pouzit jako darek. Nebylo by mozne si caje vyzvednout u vas uz dnes prosim??? Dekuji za brzkou odpoved

Aida_Aida

Skutečně začíná akce až 26. (s příhlédnutím k otvírací době až 28.) nebo je možné se pro čaje zastavit již dnes. Děkuji

Horký šálek

Dobrý den Aido, vzhledem k nedočkavcům :-), kteří prodejnu navštěvují už od úterý, jsme se přizpůsobili a navezli čaje dříve. Od dnešního dopoledne si tak už čaje můžete vyzvednou. Podmínkou je samozřejmě zaplacený voucher, který na prodejně ověřují.

Lucie

Musi byt voucher vytiskly nebo staci jen jeho cislo? Protoze bohuzel nemam tiskarnu :-(. Dekuji

Aida_Aida

Děkuji. Bez zaplaceného voucheru by mě k vám ani nenapadlo chodit. :-D

Hanka k.

Dobrý den,čaje jsou,prosím,v dár­kovém balení?

Horký šálek

Dobrý den Hanko,
ano jsou v dárkovém balení. Balení je vyobrazeno u popisu čajů. Stříbrný sáček s černou samolepkou s vyobrazením čajů. Děkujeme.

Ondra

Dobrý den, mám dotaz ohledně osobního převzetí na partnerské prodejně, je potřeba si nejprve přes vaše stránky nebo email čaje objednat?

Horký šálek

Dobrý večer, čaje není třeba nijak speciálně objednávat, naše partnerská prodejna jimi bude v době platnosti voucheru zásobena v dostatečném množství.

Pavel

Dobrý den, chci se optat, když mám vytočeno 200 kreditů, tak můžu použít kredity, že bych neplatil nic? jenom poštovné že bych zaplatil? jde to tak. Děkuji za odpověď Pavel

Horký šálek

Dobrý večer, k Vašemu dotazu se musí vyjádřit Slevomat.

K.

Pavle, jasně stačí jen zaškrtnout při objednání -uplatnit kredity

Horký šálek

Dobrý den Věro, je to přesně tak. Slevomatu zaplatíte hodnotu voucherů a nám pak stačí napsat mailem žádost o zaslání poštou. My Vám poté sdělíme číslo účtu pro úhradu 40,– Kč jako poštovného a variabilní symbol. Pro ověření voucheru pak ještě budeme muset znát jeho číslo. Náš e-mail je: damark@damark.cz

Vera

Dobrý den,

objevila jsem zde v diskuzi, že je možné domluvit se s Vámi na zaslání zboží poštou. Jak to udělám? Zaplatím vouchery a pak Vám pošlu nějaké info na mail? A pak budu třeba moct někde na Vaší stránce poslat peníze jako poštovné? Jsem na slevomatu poprvé, proto prosím návod „jako pro blondýny ;-)“.

Děkuji moc.

Romča

Dobrý den.Prosím mám dotaz ohledně platby,neboť zde nakupuji prvně. Zajímalo by mne,zda mohu jedním bankovním převodem zaplatit dva vouchery najednou a nebo musím příkaz vyplnit dvakrát? Děkuji

Slevomat

Určitě je třeba dodržovat správně vyplněné VS. Tudíž pokud máte objednávku na jeden voucher a pak zase na jeden, tak určitě zaplaťte dvakrát, pokaždé pod svým VS.

Martina

Ahoj, mám dotaz ohledně druhů čaje. Čaj se prodává pouze zelený?

Marek

Dobrý den Martino,

v tomto nabízeném balení se jedná o zelený čaj. Na našich internetových stránkách je k dispozici i bílý a černý vázaný čaj s květy. Děkujeme za dotaz. Horký šálek

tom

Ahoj, někdo z brna? Kdo by chtěl taky čaj? Mohli by jsme se podělit o poštovné… Kdyžtak mi napište na mokov1@seznam.cz

L.

No tím hůř! Někdo by vás utrhl, usušil a sušenou pak opařil. To je nelidské!

mili

Tak ty nechod ani z domu ven, at nevidíš jaká je realita..a tady řešíš sušený rostliny???? omg…

L.

Koukám, že parodii na vegetariány stále někdo nechápe :-)

Aja

Zdravím,
takže pokud si u Vás objednám 2× voucher (3 balení čajů), platba bude převodem, zaplatím k tomu poštovné ve výši 40 Kč?
Děkuji

Horký šálek

Přesně tak, pokud budete mít zájem o zaslání poštou, sdělíme Vám číslo účtu, na které poslat částku 40,– Kč za poštovné. Po jejím připsání a ověření voucherů Vám pošleme obě balení dohromady v 1 zásilce.

Aja

Děkuji

Jak někdo může takto týrat rostlinu? Hamba vám všem. Též bych vás hodil do sklinky a přelejval vřelou vodou, doku byste nerozkvetli.

Martina

Mám pocit, že použité rostliny jsou sušené, a tudíž jim horká voda nijak nevadí :P

Mili

úsměvné

IWO

No já bych požádal o mýdlo a koupelovou sůl.

Lucie

Dobry den,

do kdy musim caje spotrebovat? Dekuji. Hezky den.

Horký šálek

Trvanlivost čajů je do 31. 12. 2012, každý čaj uvnitř je ještě vakuově zabalen do samostatného sáčku.

Linda

Dobrý den,
je možné si vybrat z vašeho obchodu ještě nějaké čaje a poslat poštou vše najednou včetně čajů z této akce? Zvažuji,že bych si koupila 2 vouchery ale do Prahy to mám daleko.

Jak jsem si četla vaše podmínky na webu tak je tam uvedeno že poštovné ve výši 38,– Kč účtujete u objednávek v hodnotě zboží nižší než 750,– Kč vč. DPH. Nad tuto částku účtujete poštovné 20,– Kč. Tato částka je platná pro všechny způsoby platby s výjimkou dobírky, za kterou navíc připočítáváte 32,– Kč k ceně poštovného.

Jestli jsem to pochopila správně, tak pokud bych si z vašeho on-line obchodu objednala zboží nad 750 Kč (včetně uplatnění 2 voucherů), tak bych platila poštovné jen 20 Kč (při převodu peněz na účet) ?

Horký šálek

Dobrý den Lindo, zaslání poštou je samozřejmě možné. Samotné zaslání čajů nabízených v této akci by stálo 40,– Kč s úhradou na náš účet. Pokud k tomu budete chtít přidat ještě další zboží, dohodneme nejvhodnější formu, stačí napsat na náš e-mail damark@damark.cz.

Vašek

Dobrý den já si myslím že je to dost dobrá nabídka.
teda jestli jsem to správně pochopil 89Kč je za 6 čajů(kuliček) a to je super ! ;)
já doufám že jsem to dobře pochopil, protože voucheru jsem si koupil vážně docela dost :-)
Děkuji za odpověd

Horký šálek

Chápete to správně :-) skutečně se jedná o 6 kuliček.

Vašek

Super tak pak je to vážně skvělá sleva a děkuji vám za ní ;)

Horký šálek

Dobrý den, opakované nálevy jsou možné bezprostředně po vypití prvního nálevu, takže je vhodné čaj připravovat pokud na to máte více času, např. při posezení s přáteli. Delší uchovávání, např. do druhého dne, rozhodně nedoporučujeme.

The.Day.X

Zdravím,

nějak mi nedá nereagovat.

Tato nabídka se mi zdá poněkud podivná. Chápu že business je business, ale i Slevomat by si měl dát pozor co nabízí.
Kvetoucí čaj se dá na internetu sehnat bez slevy ještě levněji, než s dnešní avizovanou slevou 50% – osobně jsem ho kupoval o vánocích.

Proč si nejprve nezjistíte obecnou nabídku než nabídnete podobnou slevu.

Začínám věřit jednomu z článků na webu, že před slevovou akcí se udělá nová nabídka a dá se na ní 50% sleva … všichni jsou spokojení, prodejce má stále stejnou tržbu a zákazník je spokojený že má 50% slevu (i když na něco, co je o 100% předražené) …

Horký šálek

Běžné ceny jednotlivých kvetoucích čajů se pohybují od 20,– Kč do 40,– (někde i více), a i my nabízíme některé samostatné čaje levněji než za 30,– Kč, ale základní cena tohoto balení odpovídá vyšším nákladům na dané balení. Po poskytuté slevě je tak náš „přemrštěný“ zisk 0,– Kč. Jde nám totiž o prodej zásob. Další věc je pak kvalita, která se velmi liší, ale za tu naší ručíme.

Renata

Dobrý den, ráda bych se zeptala, v jakých podmínkách lze již jednou přelité čajové lístky uchovat pro event. další nálev. Děkuji za odpověď.

The.Day.X

Ze zkušenosti mohu poradit použít čajovou kuličku jen jednou. Po první použití se prakticky nedá z nádoby vyndat bez poškození. Navíc v té kuličce není až tolik čaje, jak spíš dalších (ozdobných) kvítků.

Horký šálek

To se bohužel mýlíte. Nabízené čaje s přehledem vydrží 3 násobné zalití, neboť jsou kvalitní a zeleného čaje je na nich dost. Kromě toho není důvod kuličku z nádoby vyndavat, čaj se zalévá následně.

Horký šálek

Dobrý den Renato, odpověď naleznete níže, jen ještě doplním, že 2. a 3. nálev je vhodné nechat louhovat vždy o něco déle než ten přechozí.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru