vytopení tradiční chlebové pece a její přípravu pro samotné pečení
odnese se si dva své jedinečné chleby
dozví se dle svých potřeb vše o přípravě a udržování dobrého kvasu, typologii muk i technologii výstavby chlebových pecí, recepturách pro výrobu chleba
Délka: 6 hodin
Termíny: každá sobota v měsíci, dle dohody pro skupiny i v jiné dny
Účastníci mají k dispozici občerstvení vyrobené z místních produktů (chléb, maso, zelenina, sýry, bylinný sirup, čaj, ovocný mošt) a také welcome drink v podobě ovocného vína.
Omezení
Minimální počet účastníků potřebných pro uskutečnění kurzu je 6 osob, maximální je 8 osob.
Rezervaci můžete změnit 7 dní před rezervovaným termínem. V případě změny rezervace méně než 7 dní před domluveným termínem, nebo v případě, že se na termín nedostavíte, voucher propadá v plné výši bez nároku na refundaci. Termín lze změnit pouze jednou.
Voucher s rezervovaným termínem není možné stornovat ani refundovat.
Voucher bez termínu můžete stornovat v rámci zákonné 14denní lhůty, nebo po skončení platnosti voucheru refundovat podle platných pravidel.
Naštěstí je všechny načerpáte během tohoto kurzu. Šest hodin je dost a dost času na to, abyste stihli ruční hnětení těsta, kynutí i vytopení tradiční pece a nasázení vašich výtvorů dovnitř. Zatímco se budou hezky dělat, proberete vše o přípravě a udržování dobrého kvasu, typologii muk i technologii výstavby chlebových pecí či receptury pro výrobu chleba. Dva své bochníky si pak samozřejmě odnesete domů, abyste se mohli pochlubit blízkým a společně do nich zakrojit.
Dobré vědět: V ceně voucheru máte i občerstvení vyrobené z místních produktů (chléb, maso, zelenina, sýry, bylinný sirup, čaj, ovocný mošt) a také welcome drink v podobě ovocného vína.