Maso od místního řezníka, housky z lokální pekárny
Burgery lze připravit s rostlinnou náhražkou masa
Skvělé burgery z masa od místního řezníka, ale i pro vegany, příjemné posezení, plná bříška… To není bouda. To je Bouda!
Otestujte um kuchařů z restaurace Bouda v centru Českých Budějovic. Připraví vám tady čtyřchodové menu, které vám pořádně zaplní bříška. Začnete kuřecí polévkou, pokračovat budete mac'n'cheese smaženými koulemi, jako hlavní chod si vyberete burger s hranolky a salátem a na závěr si nechte místo ještě na lívance s javorovým sirupem a slaninou. Mňam!
„Milá obsluha a výborné jídlo.“ (Rakusanova, 6/2022)
A jaké burgery tu mají? Třeba s hovězím masem, čedarem, slaninou a hermelínem, Chipotle-Honey s ostrými papričkami nebo Pulled Pork Burger s trhaným vepřovým. Maso vždy připravují medium, ale pokud ho budete chtít pořádně propéct, stačí říct. A pozor, jestli s vámi na hostinu půjde vegan nebo sami masu neholdujte, je možné všechny burgery připravit s rostlinnou náhražkou masa.
Restaurace vychází z oblíbeného street food konceptu Bouda Burgers, k vaření tu přistupují s poctivostí a láskou – maso berou od místního řezníka, housky od budějckého pekaře a na čepu mají pivo Kamenice. Tak dobrou chuť!