Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Relax i sport poblíž Budapešti: jídlo, wellness, lahev vína a 2 děti do 5,9 let zdarma

4,4 / 5 Szépia Bio & Art Hotel**** Maďarsko (mapa) 193 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Andrea Sekaninova

Dobrý den,
rádi bychom využili vaší hotelové nabídky, chtěli bychom jet 2 dospělé osoby + 2 děti 12 let a 1 dítě 15 let v termínu od 26.10. – 29.10. Nabídnete nám v tomto termínu nějaké ubytování? Předem děkuji.

Slevomat.cz

Krásný den, Andreo, děkuji vám za dotaz. Je mi líto, ale pobyt v jednom pokoji je možný maximálně 2 dospělé osoby a 2 děti. Děkuji za pochopení a mějte moc hezký den, Kristýna

Dominika

Dobrý den,
Mohu se zeptat jak je na tom bufet s bezlepkovou dietou? Jak velké jsou možnosti?
 Děkuji

Slevomat.cz

Hezký den, Dominiko, děkuji za váš dotaz. Hotelová restaurace je schopna bezlepková jídla zařídit. V bufetu na snídaně a večeře je velká nabídka bezlepkového jídla, a tak ohledně bezlepkové stravy nemusíte mít strach. S přáním krásného dne, Johanka

Tomáš Jurca

Dobrý den mám dotaz zda jsou k dispozici dva volné pokoje 2 dospělí a 1 dítě a 2 dospělí na zakoupení dvou voucherů v době 8.9.10. Prosinec děkuji za info

Slevomat.cz

Hezký den, Tomáši, děkuji Vám za dotaz.

Ano, stále vidím 2 pokoje dostupné ve Vámi zmíněném termínu. :-)

Pro ověření aktuálně dostupných termínů a případnou rezervaci Vám doporučím využít online kalendář přímo v nabídce. Stačí si vybrat jednu z nabízených variant, kliknout na Vybrat termín a následně zvolit počet osob a případně věk dětí. V online kalendáři si můžete vybrat dostupný termín a automaticky se Vám ukáže i cena za pobyt.

S přáním hezkého zbytku dne, Tereza

Terezie Šťastná

Dobrý den, v kolik hodin je podávána snídaně a večeře? Je na výběr více jídel k večeři? Je k snídani a večeři v ceně pití? Děkuji za odpověď.

Szépia Bio & Art Hotel****

Milá Terezo,


Snídaně je v čase 7:30–10:00


Čas večeře je 17:30–20:00


Nápoje si musíte zaplatit.


S pozdravem,


Recepce

Odpověď byla automaticky přeložena. Zobrazit originál (ve slovenštině)
Marcela Jirousková

Dobrý den,

ráda bych zakoupila pobyt. Ale mám dítě 6 let a 3 roky a tato kombinace nelze objednat. Lze to 3 leté dítě vzít sebou bez nároku na lůžko a stravu? Případně stravu doplatit na místě?

Předem děkuji za reakci

Jirousková

Slevomat.cz

Dobrý den Marcelo, děkuji za Váš dotaz. Pokud byste chtěla jet s dětmi sama tak je to možné, stačí si v nabídce přidat sebe a dvě děti i s jejich věky. V případě že byste ovšem chtěla přidat další dospělou osobu tak to již možné není, protože je takto nabídka koncipovaná. Přeji krásný den, Denisa ze Slevomatu.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru