Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Rodinná dovolená v Nízkých Tatrách: polopenze a venkovní wellness s výhledem do přírody

Mimořádné
Mimořádná nabídka, která patří mezi 10 % nejlépe hodnocených na Slevomatu a má dostatečný počet recenzí.
4,8 / 5
Hotel Björnson Jasná*** & Björnson Tree Houses Nízké Tatry - Slovensko (mapa) 170 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Milada Vojtěchová

Dobrý den,
mají rodinné pokoje (2+2) balkon?
Děkuji za odpověď
 Milada

Slevomat.cz

Dobrý den, Milado. Děkuji Vám za dotaz. Mrkněte na fotografie jednotlivých pokojů a u rodinného pokoje lze vidět i balkon. :) ZDE je odkaz. S přáním krásného dne, Karel

Tyna

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda při výběru polopenze je pobyt vhodný i pro vegetariány?

Slevomat.cz

Krásný den, Týno, děkuji vám za dotaz. V případě speciálního jídelníčku je nejlepší kontaktovat přímo hotel na tel. +421 445 535 5­55 či e-mailu recepcia@bjornsonka.sk, kde se společně domluvíte na možnostech :-) Mějte moc hezký den, Kristýna

Aneta Valešová

Dobrý den, chceme jet také se synem, který má rok a půl. Je uvedeno, že děti v tomto věku mají pobyt zdarma, ale nám to cenu za něj navýší. Koupili jsme tedy pobyt bez uvedení dítě. Je to takto v pořádku, když za něj nemáme platit? Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Aneto. Do nabídky je nezbytné zadat všechny účastníky pobytu.

Informace v nabídce zní: Dítě zdarma s nárokem na lůžko. Nárok na stravu a služby dle vybraného balíčku. Zkontrolujte případné příplatky za další služby.

V případě dotazů k Vašemu voucheru se na nás můžete obrátit na slevomat.cz/kon­takt.

S přáním krásného dne, Karel

Dlask Tomáš

Dobrý den, chtěl bych se informovat zda lze pobyt platit z FKSP. Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Tomáši. Děkuji za váš dotaz. Pokud nabídka neobsahuje žlutý štítek Platba z FKSP nebo vám váš zaměstnavatel uhradí pouze část pobytu z FKSP, mohu nabídnout ještě jiný způsob.

Na našich stránkách můžete zakoupit také FKSP POUKAZ (https://www.slevomat.cz/fksp/poukaz). Stačí si zvolit hodnotu poukazu, vyplnit fakturační údaje vašeho zaměstnavatele a objednat jej. Vašemu zaměstnavateli pak předáte vytvořenou zálohovou fakturu nebo daňový doklad. Jakmile k nám platba dorazí, můžete si z poukazu nahrát kredity (https://www.slevomat.cz/darkovy-poukaz/uplatnit?rel=zkpodpora) na váš uživatelský účet a zakoupit si vámi vysněný pobyt.

Ještě upozorním, že splatnost zálohové faktury je 21 dní a platnost kreditů z FKSP poukazu je 6 měsíců ode dne přijetí platby.

Hezký den. Matěj, Slevomat.cz

Tereza

Dobrý den, měla bych zájem o termín 17.-20.3., ale pátek 17. nejde zakliknout. Chtěla bych se zeptat, zda-li je to z důvodu obsazenosti hotelu v ten den?
Děkuji.
Stiborková

Slevomat.cz

Dobrý den, Terezo. Děkujeme za Váš dotaz. Termín 17. – 20. 3. 2023 jde v systému vybrat, mají volný pokoj. Zkuste to prosím ještě jednou. Je možné, že se termín uvolnil. Jen připomínám, pro tento termín musíte zvolit variantu Zima. Přeji Vám hezký den. Matěj, Slevomat.cz

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru