Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Zájezd do Říma a Vatikánu: doprava pohodlným busem, noc v hotelu a snídaně

4,6 / 5 Cestovní kancelář CK2 Řím - Itálie 44 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Eliška Hnízdilová

Dobrý den, je možné se ještě přidat? Byly bychom 2 dospělý.
Děkuji
Eliška Hnízdilová

Slevomat.cz

Krásný den, Eliško, děkuji vám za dotaz. Je mi líto, ale nabídka je již vyprodaná. Mějte moc hezký den, Kristýna

Rostislav Rostislav

Dobrý den,v kolik je odjezd z Prahy?

Cestovní kancelář CK2


Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz. Plánovaný odjezd z Prahy je kolem 17. hodiny. Pěkný den. Cestovní kancelář CK2

Markéta

Dobrý den,
prosím o informaci jak je to se vstupy – můžeme se rozhodnout později a případně v autobuse doplatit nějaký vstup nebo se vše řeší předem? A jsou všechny vstupy povinné nebo si můžeme vybrat?
Děkuji předem za odpověď.

Cestovní kancelář CK2


Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz. Co se vstupů týče, vše se řeší předem, včetně placení balíčku. Pokud výslovně do některé z památek vstup zařídit nechcete, je třeba nás kontaktovat předem a domluvit se na postupu. Děkujeme za pochopení. Kolektiv CK2

Markéta Špalová

Dobrý den.
Chtěla bych se zeptat, zda je možné zájezd do Říma zaplatit z FKSP. Předem děkuji za odpověď. S pozdravem Markéta Špalová.

Slevomat.cz

Dobrý den, pokud nabídka neobsahuje žlutý štítek Platba z FKSP nebo vám váš zaměstnavatel uhradí pouze část pobytu z FKSP, mohu nabídnout ještě jiný způsob.

Na našich stránkách můžete zakoupit také FKSP POUKAZ (https://www.slevomat.cz/fksp/poukaz). Stačí si zvolit hodnotu poukazu, vyplnit fakturační údaje vašeho zaměstnavatele a objednat jej. Vašemu zaměstnavateli pak předáte vytvořenou zálohovou fakturu nebo daňový doklad. Jakmile k nám platba dorazí, můžete si z poukazu nahrát kredity (https://www.slevomat.cz/darkovy-poukaz/uplatnit?rel=zkpodpora) na váš uživatelský účet a zakoupit si vámi vysněný pobyt.

Ještě upozorním, že splatnost zálohové faktury je 21 dní a platnost kreditů z FKSP poukazu je 6 měsíců ode dne přijetí platby.

S přáním krásného dne, Kristýna

Petra Jančíková

Dobrý den, chtěla bych jet s dcerami , věk je 19 a 15 let. Lze dát k dvoulůžkovému pokoji přistýlku? A kolik by byla cena za ubytování?
Děkuji
Petra Jančíková

Cestovní kancelář CK2


Dobrý den, paní Jančíková,



děkujeme za Váš dotaz. Přistýlku samozřejmě zajistíme. Definitivní cenu budeme vědět ve chvíli, kdy ji u ubytovatele poptáme, nejčastěji bývá tato transakce bez příplatku. Budeme se těšit na Vaši účast na našem zájezdu. Kolektiv CK2

Božena Kordíková

Dobrý den, ve kterém hotelu bude zařízeno ubytování v Římě ? Děkuji.

Cestovní kancelář CK2

Dobrý den, paní Kordíková, děkujeme za Váš dotaz, těší nás Váš zájem o naše zahraniční poznávací zájezdy. Ubytování v rámci tohoto zájezdu je zajištěno v hotelu se snídaní na okraji Říma. Konkrétní hotel nám zahraniční partner přiděluje až před odjezdem dle počtu přihlášených klientů. Pěkný den. Cestovní kancelář CK2

Kateřina Durčáková

Dobrý den, budou termíny zájezdu i v srpnu? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Kateřino, jsme rádi, že Vás nabídka zaujala, nicméně jestli se akce objeví znovu, to nevíme, ale určitě se o to přinejmenším pokusíme. Doporučuji Vám nastavit odběr nových nabídek daného podniku, a to tak, že u nabídky kliknete na název poskytovatele a poté kliknete na Upozornit na nabídky tohoto podniku. Díky tomu Vám případná další nabídka neunikne. S přáním krásného dne, Honza

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru