Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Degustační menu od špičkového šéfkuchaře podávané v oblacích: plošina zavěšená ve výšce 50 metrů

4,7 / 5 Dinner in the Sky 81 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Petr

Zajímalo by mne, kdo k tomu dal oficiální posvěcení, resp. který úřad (např. TIČR, SUIP) či revizní technik zdvihacích zařízení to schválil, jelikož se jedná o zakázanou manipulaci v rozporu s platnými normami (např. ISO12480–1) a návodem pro obsluhu jeřábu. Také by mne zajímalo, kdo pro tento účel schválil platformu, jež je zavěšena na jeřábu.
Také kdo vyhotovil postup pro nouzové spuštění v případě poruchy jeřábu.

Dinner in the Sky

Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz. Bezpečnost je pro nás kritérium číslo jedna. Od vzniku konceptu před 16 lety, zastoupením ve více než 60 zemích, máme k dnešnímu dni obslouženo více než 5 milinů klientů bez jakýchkoliv bezpečnostních komplikací. Konstrukce je certifikovaná a schválená mimo jiné TUV, FEM,.. více o certifikaci nalazente na stránkách belgického výrobce www.dinnerinthesky.com. Máme samozřejmě připravené a schválené postupy pro veškeré eventuality, které mohou nastat, včetně i Vámi zmíněného nouzového spuštění. Všechny kontroly konstrukce, jeřábu,.. jsou prováděny TIČR autorizovaným revizním technikem ZZ.

Katerina Lily

Dobry den, na vasich strankach je cena 3380 Kc, na Slevomatu je tedy sleva pouze 1 Kc? Anebo je tady jina pridana hodnota? Dekuji, Katerina

Dinner in the Sky

Dobrý den, produkt je stejný jako na stránkách www.dinnerinthesky.cz a přes portál Slevomatu na něja není zvýhodněná nabídka. Děkuji za pochopení, Pavel z Dinner in the Sky.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru