Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Designový tiny house v americkém stylu v přírodě poblíž Olomouce

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,6 / 5
TINY HOUSE Black Swallow Severní Morava (mapa) 25 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Barbora Říhová

Dobrý den. Rádi bychom u vás pobyli na dovolené. Můj dotaz zní jak je to s malými dětmi, máme 2letou dceru, tak mě zajímá jestli se tam vejde i dětská cestovní postýlka. Děkuji za odpověď. Přeji hezký den.
Barbora Říhová.

TINY HOUSE Black Swallow

Dobrý den paní Barboro, dětská cestovní postýlka se vejde jen do obývacího pokoje k prostoru u vstupních dveří. Do ložnice se nevejde. Čili je to na zvážení, jestli potřebujete postýlku přes den jako hrací místečko, zatímco vaříte atp, či v noci na spinkání. Pak by to byla komplikace.

Lenka Sowová

Je možný pobyt 2 dospělí a 2 pejsci?

TINY HOUSE Black Swallow

Dobrý den, je třeba vzít v potaz, že máme dvě kočky, které se kolem Tiny house velmi rády motají a máme obavu, aby se s pejsky nepustily do křížku (či pejsci s nimi) a nenastal by problém, který bychom nedokázali racionálně vyřešit, proto se pobytu s domácími mazlíčky vyhýbáme. A nutit vás, ať máte pejsky uvázané, také asi není ideální, proto pobyt s pejsky spíše nedoporučujeme. Ale pokud by jste věděli, že pejsci jsou vyloženě domácký typ a nepotřebuje volně běhat po okolí, pak i toto by přicházelo k úvaze. Rozvažte sami.
Tomáš Zindler

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru