Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Víkendové kávové kurzy v Praze a Brně: nastavení mlýnku, espresso a cappuccino i latte art

5,0 / 5 Stehlik Coffee (2 pobočky) Brno  (mapa) 5 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Stehlik Coffee

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Kurzy o víkendech, max. 10 osob
R. Stehlík se zaměřuje na dokonalé domácí espresso
Pro začátečníky i zkušenější kávomily
Varianty (4)
Kurzy o víkendech, max. 10 osob
R. Stehlík se zaměřuje na dokonalé domácí espresso
Pro začátečníky i zkušenější kávomily

I dny mají své vůně. Víkend voní po kávě.

Možná už jste z různých stran slyšeli, že doma si prostě člověk dokonalou kávu není schopen připravit. Nevěřte tomu! I v domácích podmínkách a s domácími kávovary se dá vykouzlit naprosto božský kávový zážitek srovnatelný s vaší oblíbenou kavárnou. Jaké kroky jsou k tomu potřeba, vás na svých kurzech naučí Richard Stehlík, kávomil, barista, lektor a majitel vlastní značky kávy.

Od nastavení mlýnku po rozetu na cappuccinu

Základní kurz je věnován přípravě espressa a cappuccina. Mluvit se bude o kávových zrnkách, ale také o vodě, pěchování, čištění i tlaku a naučíte se základní princip přípravy cappuccina. Tento kurz může být také základem pro kurz Chutě a vůně kávy, který je určený zkušenějším kávomilům. Budete provádět rozbor chutí, zaměříte se na rozdíly mezi arabikou a robustou, naučíte se ochutnávat pomocí cuppingu a dozvíte se o zpracování kávových třešní i vlivu pražení na míru kyselosti a hořkosti.

Pokud jste fajnšmekři a propadli jste mléčným obrázkům kresleným do kávy, bude se vám líbit kurz Základy latte artu. Osvojíte si správnou techniku napěnění a nalévání mléka do šálku do tvaru srdíčka, tulipánu nebo rozety.

Máte už zkušenosti s přípravou espressa, ale stále to není ono? Jak zvládnout základní a zároveň nejtěžší baristický úkol, abyste z kávy vytěžili maximum potenciálu, se dozvíte na kurzu Nastavení mlýnku. Klidně si na něj přineste vlastní vybavení, ať pracujete na konkrétních parametrech.

Víkendy ve znamení kávy

Všechny kurzy se konají o víkendech v Praze a Brně. Trvají od 3 do 6 hodin a účastní se jich maximálně 10 osob (například u latte artu jsou to jen 4 osoby). Školit vás bude Richard Stehlík osobně, své mnohaleté zkušenosti předává dál s chutí a láskou. Jeho „rukama“ už prošlo více než 2500 osob. A ti všichni si teď vychutnávají perfektní kávu. Zařaďte se k nim i vy. 

Nahoru