Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

540 Kč za 12měsíční přístup na web English Attack! Zlepšete si angličtinu pomocí filmových a TV ukázek, klipů a her. Netradiční výuka zábavnou formou se slevou až 70 %!

4,1 / 5 Entertainment Learning SAS Paříž  (mapa) 142 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
atka stemberg

Dobrý den,
vyučuji angličtnu. Je tento program vhodný pro použití v hodinách výuky a nebo je spíše pro individualní procvičvání.Děkuji

English Attack team

Dobrý den,
stránky určitě můžete využívat v hodinách angličtiny. Na stránkách si můžete vyzkoušet cvičení, která jsou tam pro tento den zdarma, abyste mohla posoudit, zda by stránky mohly být pro Vaše studenty zajímavé. Na stránkách English Attack funguje také učitelská platforma, která umožňuje učitelům vytvářet třídy, zařazovat do nich studenty, zadávat jim úkoly, kontrolovat jejich plnění a výsledky, posílat jim zprávy atd. Více informací o učitelské platformě najdete na stránkách www.english-attack.com, kliknete na Ceník, sjedete dolů, kliknete na modrý rámeček Podívejte se na naše cenové plány pro učitele, následně se Vám objeví ceny + informace o této platformě. Pokud budete chtít získat více informací, stačí zde kliknout na červené políčko Kontaktujte nás.

Renata

Dobrý den, mohou se k účtu přihlašovat 2 různí lidé nebo lze vytvořit pouze 1 profil? Jedná se mi o společné využití s dítětem. Díky za odpověď.

English Attack team

Dobrý den Renato,
k jednomu účtu je bohužel možné vytvořit pouze jeden profil.

Kateřina Návojová

dobrý den, pro jakou jazykovou úroveň je to cca koncipováno? když je zadání v ČJ, tak to asi nebude pro středně-pokročilé? děkuji za zprávu, zaujalo mě to,ale nerada bych si kupovala něco, co nevyužiji v dostatečné míře :)

English Attack team

Dobrý den Kateřino,
všechna cvičení jsou rozdělena do tří úrovní obtížnosti – snadná, středně pokročilá, pokročilá. Pokud je Vaše úroveň středně pokročilá, určitě jsou pro Vás naše stránky vhodné. Obsah stránek je denně aktualizován a denně jsou přidávána nová cvičení. Prosím, podívejte se na stránky a vyzkoušejte si cvičení, které je pro tento den zdarma. Nejlépe tak dokážete posoudit, zda by stránky pro Vás mohly být přínosem.

Simona

Nabídka se mi líbí a divím se spolu s Jarkou, protože právě Češi po čtyřicítce neměli možnost kvalitní školní výuky. Mí synové (v hlavní cílové skupině) jsou znalostmi dále a já bych je ráda dohnala. Navíc cílová skupina čtyřicet až smrt má více času i prostředků na zábavu než ta mladší.
Pro mě je užitečná např. Big bang Theory s titulky a ještě je k popukání. Váš český management s cílovou skupinou je k popukání také.

Jarka

Dobrý den, ráda bych se dozvěděla proč je uvedena horní hranice 40 let, spodní chápu, ale horní mi do hlavy nejde – proto bych ráda znala důvod onoho vymezení, díky J.

English Attack team

Dobrý den Jarko,
English Attack můžete samozřejmě využívat, i když je Vám více než 40 let. :-) V textu je uvedena skupina 13 – 40 let, jelikož se jedná o hlavní cílovou skupinu, pro kterou jsou tyto stránky po obsahové stránce vytvářeny, ale stránky celosvětově používají i lidé starší než 40 let.

Petra

Dobrý den,
je možné si některou hru, apod. stáhnout do počítače, nebo pro využívání aktivit musím být stále online? Děkuji

English Attack team

Dobrý den Petro,
hry ani další obsah nelze stáhnout do počítače. Musíte být online. Každý den jsou přidávány nové hry, Video Boostery a Photo Vocabs.

Dominika Janeckova

Dobrý deň,

je možné si kúpiť túto zľavu, aj keď som si ju kúpila minule? Predĺžilo by mi to možnosť využívať služby o rok? Ďakujem za odpoveď

English Attack team

Dobrý den,

pokud si koupíte nový voucher, musíte jej aktivovat nejpozději do konce srpna 2012. Od momentu, kdy provedete aktivaci, Vám začne běžet lhůta 12 měsíců. Platnost voucheru bohužel není možné prodloužit. Jsme rádi, že již English Attack využíváte a doufám, že jste spokojená.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru