Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Romantika v centru Krakova: snídaně nebo polopenze a neomezený vstup do saunária

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,7 / 5
Lwowska1 Krakov - Polsko (mapa) 436 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Zdeněk

Dobrý den, jsem vozíčkář ZTP. Mám zájem o pokoj v termínu 24.11. – 26.11. 2023 se snídaní. Je v hotelu výtah?

Slevomat.cz

Hezký den, Zdeňku,

děkuji vám za dotaz. Ten jsem ověřovala přímo v hotelu a mohu vám dát na vědomí, že v každém patře hotelu je k dispozici výtah, se kterým je možné také dojet do saun/Spa.

Co se týče vámi požadovaného termínu, v případě zájmu o tento konkrétní pobyt si aktuální volnou kapacitu ověříte přímo při rezervaci pobytu v online kalendáři, kde po zakoupení máte potom přímo rezervaci pobytu již také potvrzenou.

S přáním hezkého dne,

Lenka ze Slevomatu

Ctirad

Dobrý den,
rádi bychom zde strávili vánoce 2023 ( verze s polopenzí). Jak je to s fungováním hotelu na Štědrý den – např. večeře ?
děkuji

 Ctirad

Lwowska1


Dzień Dobry,



Bardzo dziękujemy za wiadomość! Informuję, że hotel w święta funkcjonuje dla gości bez zmian. W celu uzyskania więcej informacji prosimy o kontakt z recepcją poprzez telefon lub mail. Poniżej przesyłam dane kontaktowe.



+48 12 61 26 400



info@lwowska1.pl



Pozdrawiam serdecznie

Jarmila Přečková

Plánujeme voucher jako dárek a chceme nechat výběr termínu pobytu na obdarovaném. Je možné, aby si termín vybral dodatečně?

Slevomat.cz

Hezký den, Jarmilo, děkuji Vám za dotaz.

Je mi líto, ale v této nabídce je nutné při rezervaci ihned zamluvit také online termín, nelze tedy zakoupit variantu bez termínu.

Děkuji za pochopení a přeji hezký zbytek dne, Tereza

RV

V ceně voucheru je i parkování. Budu mít parkovací místo rezervované až do doby mého příjezdu? Děkuji.

Lwowska1


Szanowni Państwo,



Bardzo dziękujemy za zapytanie. Wykupiony voucher jest rezerwacją pakietową, w której parking jest jaka usługo bezpłatna. Miejsca parkingowe można zajmować wedle dostępności miejsc.



W razie pytań pozostajemy do dyspozycji.



HT

Dobrý den,
je možnost bezlepkové stravy (tedy i pečiva na snídani) při zakoupení polopenze? Děkuji

Slevomat.cz

Krásný den, děkuji vám za dotaz. V případě potřeby speciální úpravy jídelníčku je nutné kontaktovat přímo hotel na tel. +48 12 612 64 00 či e-mailu info@lwowska1.pl a domluvit se individuálně na možnostech :-) Mějte moc hezký den, Kristýna

Martin

Dobrý den, zajímá mě, zda je možnost dojet i po 22h. Jak je to prosím s parkováním? Končí společně s pobytem nebo je možnost auto ještě nechat na parkovišti i po check out?

Slevomat.cz

Hezký den, Martine, děkuji Vám za dotaz. Ten nyní ověřuji přímo u poskytovatele služby, jakmile budu mít více informací ozvu se Vám. Předem děkuji a přeji hezký zbytek dne, Tereza

Slevomat.cz

Hezký den, Martine, děkuji Vám za dotaz. Dle informací od poskytovatele služby je recepce otevřená 24 hodin denně, můžete se proto bez problémů ubytovat až po 22 hodině. :-) Své auto můžete nechat na parkovišti i po check-outu, a to bez příplatku. S přáním hezkého zbytku dne, Tereza

Libor

Dobrý den,
Chci se zeptat, zda se platí nějaké příplatky, pokud proběhne rezervace a zaplacení dvoulůžkového pokoje, ale na pobyt do hotelu přijede jen jedna osoba.
A také je možné rezervovat parkovací místo?
Děkuji
 L.

Slevomat.cz

Dobrý den, Libore. Děkuji za Váš dotaz. Pokud si zakoupíte voucher pro dvě osoby (dvojlůžkový pokoj), tak je ve výsledku na Vás, za pojede jedna nebo dvě osoby. Je ale potřeba počítat s tím, že nelze stornovat část voucheru za nezúčastněnou druhou osobu. Parkovací místo není potřeba rezervovat, pokud ale chcete mít jistotu místa, kontaktujte přímo hotel. Přeji hezký den. Matěj, Slevomat.cz

Zdena Volemanová

Dobrý večer mám dotaz mohu platit pobyt přes FKSP.

Slevomat.cz

Dobrý den, pokud nabídka neobsahuje žlutý štítek Platba z FKSP nebo vám váš zaměstnavatel uhradí pouze část pobytu z FKSP, mohu nabídnout ještě jiný způsob.

Na našich stránkách můžete zakoupit také FKSP POUKAZ (https://www.slevomat.cz/fksp/poukaz). Stačí si zvolit hodnotu poukazu, vyplnit fakturační údaje vašeho zaměstnavatele a objednat jej. Vašemu zaměstnavateli pak předáte vytvořenou zálohovou fakturu nebo daňový doklad. Jakmile k nám platba dorazí, můžete si z poukazu nahrát kredity (https://www.slevomat.cz/darkovy-poukaz/uplatnit?rel=zkpodpora) na váš uživatelský účet a zakoupit si vámi vysněný pobyt.

Ještě upozorním, že splatnost zálohové faktury je 21 dní a platnost kreditů z FKSP poukazu je 6 měsíců ode dne přijetí platby.

S přáním krásného dne, Kristýna

David

Dobry den
Meli bychom zajem o ubytovani ve vasem hotelu,ale chci se zeptat zda vedle manzelske postele vleze jeste cestovni postylka pro dite?Meli bychom zajem o pokoj Apartmán Superior (34 m²) s vanou.
Termin 6–8.5.2023
Dekuji za vasi odpoved.
 David

Lwowska1


Dzień Dobry,



Bardzo dziękujemy za wiadomość. Oczywiście istnieje możliwość dostawienia łóżeczka turystycznego dla małego dziecka. Prosimy tylko o taką informację podczas zakładania rezerwacji, abyśmy mogli uwzględnić to w uwagach do rezerwacji.



W razie pytań pozostajemy do dyspozycji.

Monika

Dobrý den,
chtěli bychom přijet v červenci s kolama. Je v hotelu úschovna kol ? a možnost dobití elektrokol ? děkuji za odpověď a zdravím ).

Lwowska1


Dobré ráno,



Disponujeme podzemním parkovištěm a místem pro uložení kol. Elektrokola bohužel nabíjet nejde.



pozdravy

Xenia Prokopova

Dzień dobry, proszę powiedzieć, że są dostępne pokoje dla 2 osób w terminie od 7.4.2023 do 10.4.2023

Lwowska1


Dzień Dobry,



Bardzo dziękujemy za wiadomość. W celu weryfikacji dostępności pokoi prosimy o kontakt telefoniczny bądź przez adres e-mail z naszą recepcją. W celu weryfikacji będzie potrzebny kod vouchera. Poniżej przesyłam dane kontaktowe.



e-mail: info@lwowska1.pl



Telefon: +48 12 61 26 400



Pozdrawiam serdecznie



Magdalena Walusiak

Lwowska1


Dzień Dobry,



Bardzo dziękujemy za wiadomość. W celu weryfikacji dostępności pokoi prosimy o kontakt telefoniczny bądź przez adres e-mail z naszą recepcją. W celu weryfikacji będzie potrzebny kod vouchera. Poniżej przesyłam dane kontaktowe.



e-mail: info@lwowska1.pl



Telefon: +48 12 61 26 400



Pozdrawiam serdecznie



Magdalena Walusiak

David

Dobrý den ,zajímám se o tento pobyt ,a zajímalo by mne ,zda je volny od7 do 9 dubna .Děkuji za odpověd

Slevomat.cz

Krásný den, Davide, děkuji vám za dotaz. Bohužel nevím, v kolika osobách budete cestovat, pro dva dospělé však vidím tento termín v tuto chvíli jako dostupný :-) Dostupnost termínů si můžete ověřit v online rezervačním kalendáři přímo v nabídce. Mějte moc hezký den, Kristýna

Petra Krucká

Dobrý den,

mám zakoupen voucher pro dvě osoby na tři noci do Vašeho hotelu a mám dotaz, zda je parkování v ceně. V nabídce je uvedeno, že ano, ovšem na voucheru tato informace chybí.

Děkuji za Vaši odpověď.
Petra K.

Lwowska1


Dzień dobry,



Dziękujemy za wiadomość. Parking jest wliczony w cenę pobytu.



Pozdrawiam,



Weronika Poskrobko

Pavel Ermis

Dobrý den, máte i přizpůsobený pokoj pro vozíčkáře?

Slevomat.cz

Hezký den, Pavle, děkuji za Váš dotaz. Kontaktovala jsem poskytovatele služby a mají k dispozici jeden bezbariérový pokoj, a to pokoj DLX standard. S přáním hezkého zbytku dne, Tereza

Lenka Límová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda máte pokoj pro 3 osoby tak aby, 1 lůžko bylo samostatně. Třeba velde pokoj s rozkládacím gaučem. v Termínu od 5.7. – 9–7.2023
Děkuji Lenka

Lwowska1

Szanowni Państwo, W wybranym terminie posiadamy dostępne tylko Apartament Superior przeznaczony dla trzech osób. Apartament składa się z sypialni z jednym łóżkiem małżeńskim oraz wydzielonej części dziennej z rozkładaną sofą. W razie pytań zapraszam do kontaktu z recepcją. Pozdrawiam serdecznie, Magdalena walusiak

Veronika Jiříčková

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat jestli je možné ubytovat se v termínu 11–13.12. 2022 ? 2 dospělí a 2 děti ve věku 11 a 8 let ?
Při rezervaci mi to nabízí pouze druhé dítě do 2 let.
Děkuji moc za informaci a přeji hezky den.
Veronika JIříčková

Lwowska1

Szanowni Państwo,

Dziękujemy za wiadomość. Istnieje możliwość zarezerwowania dwóch pokoi dwuosobowych w ramach oferty. Niestety dostępne w ofercie pokoje nie są dostosowane do zameldowania 4 osób.

Pozdrawiam

Nikola Niklova

Dobrý den, ráda bych se zeptala jestli se večeře podává v restauraci přímo v hotelu? A je možnost zapůjčení postýlky? Děkuji

Lwowska1

Dzień dobry,

Tak, obiady są serwowane w restauracji, która znajduje się w budynku hotelowym. Jeśli chodzi o łóżeczko dziecięce, oczywiście możemy bezpłatnie przygotować je w pokoju. Prosimy o dodanie takiej uwagi do rezerwacji, lub o kontakt mailowy z nami: info@lwowska1.pl

Pozdrawiam,
 Kamila

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru