Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Smyslné tantrické masáže pro muže i ženy. Na výběr tři úžasné rituály včetně luxusní 2,5hodinové masáže s aromatickou koupelí a lahví sektu.

4,4 / 5 Andělské masáže Praha - Smíchov  (mapa) 123 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Rado

Mohu vědět jak probíhá aroma koupel. Děkuji

andělské masáže

Dobrý den, tato koupel je za použití aroma soli, různých aromatických olejů a svíček, je dokonce možná za přítomnosti masérky.

Petr

Dobrý den, chci se zeptat, jestli u vás masáže provádějí jen masérky, nebo zda je možné požádat o maséra pro ženu, popř. o maséra a masérku pro pár a zda je možné si maséry vybrat. Máme doporučení od známých, kteří u vás byli spokojeni. Děkuji za odpověď

andělské masáže

Dobrý den, máme masérky , které masírují jak muže tak i ženy a zároveň maséra pro ženy i muže. Lze tedy bez obav kombinovat masérku pro Vás a maséra pro přítelkyni. Samozřejmostí je výběr konkrétních masérů dle přání. Na závěr musíme konstatovat, že jsme potěšeni, že Vaši přátelé byli u nás spokojení.

Marta

Dobry den, je mozne absolvovat soubezne v jeden cas 2 samostatne luxusni masaze pro muze? Dekuji.

andělské masáže

Dobrý den, bohužel disponujeme v současné chvíli pouze jednou místností pro aroma koupel. To znamená, že kolega by musel chvíli počkat, než si ji užije první klient. Výhoda, že bude čekat ve společnosti příjemné masérky, která se mu bude věnovat :-)

Eva

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda 1,5 hod. masáž obsahuje také masáž intimních částí těla a zda pro partnerskou masáž stačí koupit dva poukazy. Díky za odpověď.

andělské masáže

Dobrý den, námi nabízené masáže jsou včetně intimních částí. Samozřejmě lze je na požádání vynechat. Na partnerskou masáž jsou zapotřebí přesně dva poukazy.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru