Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Stylový středověký domek v centru Českého Krumlova

4,1 / 5 Domek Kata Matěje Český Krumlov (mapa) 72 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Simona Velkoborská

Dobrý den, mě by zajímalo, proč nabízíte něco s tak hroznými hodnoceními ( ano, všechny jsem přečetla ) ? Po jejich přečtení tam přece normální člověk nemůže jet a vy si zbytečně kazíte reputaci.

Domek Kata Matěje


Dobrý den paní Velkoborská,



děkuji za váš příspěvek.



Každé hodnocení je vždy subjektivní dojem a nemusí být tedy vždy objektivní.



Věřte mi, že děláme vše proto aby se zde hosté cítili spokojeně ale jak praví staré přísloví .. "Není na světě ten, který se zavděčí všem.. "



Mohu vás ujistit, že za dobu patnácti let, po kterou pension provozujeme zde byly ubytovány tisíce hostů a v drtivé většině bylo naprosto spokojeni a mnozí z nich se k nám opakovaně a rádi vrací. To by určitě nečinili pokud by měli výhrady, které zde zmiňujete .



Tím nechci nijak snižovat to, že prostě některý host s něčím spokojený není a jeho připomínkami se vždy pečlivě zabýváme a snažíme se je vyřešit.



Nabízíme vám možnost abyste se k nám přijela ubytovat abyste se na vlastní oči mohla přesvědčit, že některé hodnocení jsou opravdu neobjektivní.



Jednu noc máte u nás zcela zdarma a samozřejmě si můžete vzít s sebou doprovod.



Věřím, že vás přesvědčíme, že náš pension, (který mimochodem byl jako jediný ze všech pensionů v Českém Krumlově uveden a velice kladně hodnocen na stránkách renomovaného časopisu Mariane bydlení, a který navštívili i známe osobnosti jako např. Bára Basiková, Peter Nagy, norská velvyslankyně Inger Reader a mnozí další ) je opravdu na dobré úrovni a dovede nabídnout hostům neopakovatelné zážitky.



Srdečně vás zdravím a těším se na vaši návštěvu.



Milan Lacina – majitel pensionu

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru