Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Focení v ateliéru s profesionálním fotografem

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Albert Paleček

dobry den, foto 5 clene rodiny?Tri dosti neposedne deti ve veku do sesti let?Foceni venku? Mate zkusenost i s timto? :)

Šanoba Luboš

Dobrý deň, fotím celkom často celé rodinky, väčšinou v ateliéri, ale v princípe to nie je problém ani vonku. Keď ich dostatočne zabavíte, napríklad bublifukom, hravo to zvládneme. Osvedčilo sa urobiť pár spoločných fotiek a potom menšie skupinky, hlavne to moc nesiliť, aby sa detičky necítili pod tlakom a nerozbrečeli, to je potom niekedy celkom problém utíšiť. :)

Marcela

Dobrý den,
děkuji moc za odpověď. Přesvědčil jste mě, vyzkouším to.
Těším se na spolupráci. :-)

Marcela

Dobrý den,
už delší dobu toužím překvapit svého přítele nafocením fotografií typu glamour. Problém je však v tom, že jsem hodně stydlivá a pokud mě fotí cizí osoba, tak jsem na všech fotkách velmi stuhlá a nepřirozená. Chtěla jsem se zeptat, zda máte zkušenosti i s modelkami, které mají tuto psychickou zábranu, nebo nějakou osvědčenou radu, jak se do hodiny a půl uvolnit . Předem děkuji za odpověď ;-).

Šanoba Luboš

Dobrý deň,
v prvom rade ďakujem za prejavený záujem o moje služby!

Môžem Vás ubezpečiť, že nie ste zďaleka jediná klientka, ktorá to má takto :) Ak odmyslíme profesionálne modelky, tak vlastne sa jedná o väčšinovú záležitosť.

Veľmi pomáha, keď pri fotení máte za čo tú stuhnutosť skryť – rekvizitky, doplnky a podobne. Taktiež je veľa póz a kompozicií, kde nie je Váš výraz bádateľný, uplne elementárna prvá pomoc pri stuhnutosti je nedívať sa do objektívu.

Toľko v krátkosti, verím, že to spoločne zvládneme! ;-)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru