Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Těhotenské focení pro nastávající maminky i tatínky v ateliéru nebo venku

4,7 / 5 Foto Praha 9 - Barbora Linhová Praha - Horní Počernice  (mapa) 29 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Klára Maturová

Dobrý den,
bylo by možné těhotenské focení s malinkým pejskem (cca 2kg)? Máte nějaký termín ještě teď na leden, únor. Termín porodu bych měla mít cca 1.3.

Slevomat.cz

Krásný den, Kláro, děkuji vám za dotaz. Termíny je nutné si rezervovat 4 týdny předem, proto vám pro urychlení komunikace doporučím kontaktovat přímo poskytovatele, se kterým se domluvíte na všech detailech focení :-) Poskytovatele můžete kontaktovat na tel. +420 724 057 1­82 či e-mailu barboralinhova@seznam.cz. Mějte moc hezký den, Kristýna

Kateřina Kunčíková

Dobrý den, chápu to správně, že v ceně nejsou žádné neupravené fotografie? ale pouze 10 upravených a z toho jedna retušovaná? Děkuji a pěkný den.

Foto Praha 9 - Barbora Linhová

Dobrý den, práce fotografa není jen o focení, ale druhá část je o následné práci ve Photoshopu. Fotky, které „lezou“ z foťáku, nejsou tak dokonalé, jaké se ve skutečnosti prezentují. Při focení se světla nastavují tak, aby se s fotkou dalo následně v PC pracovat a dělat s ní různé světelné fígle (např. rozzářit pozadí, aby bylo skutečně bílé). Případně se retušují (asi nikdo z nás nechce mít na památku na fotce pupínky, modřiny apod…) Dle mého názoru, když už člověk absolvuje jednou (párkrát ) za život těhotenské, vlastně jakékoliv focení, měl by mít jen kvalitní pěkné fotky na památku. Stejně si těch dalších 200 pak člověk šoupne někam hluboko na disk :-) a bude se „chlubit“ jen těmi povedenými, kde mu to sluší. Proto jsem zastáncem názoru, že fotograf má odevzdat jen kompletní práci a ne polotovar, proto jsou fotky nabízeny pouze upravené.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru