Jíst se musí, ale čas od času je prostě lepší pořádně hodovat. A ten čas nastává právě teď!
Nechte se nalákat jídelním lístkem nové pivovarské hospody v Ostravě na Hasičské ulici poblíž Jubilejní kolonie. Ostravarna U Jubilejní vás zve na českou klasiku v podobě svíčkové, kachny a řízku, ale i na chuťovky k pivu, jako je fajny tatarák, cibulové kroužky nebo nakládaný hermelín.
V menu nechybí ani saláty a více než zajímavé jsou i místní speciality v čele s trhanou vepřovou plecí z Jihu. Recept na tuhle dobrotu si kuchař přivezl z Jižní Karolíny, dělá ji z mladého vepříka, věnuje jí 13hodinovou péči a na závěr ji zaudí třešňovým dřevem. Pak se maso natrhá, tak aby zůstalo pěkně šťavnaté. Dáte si ji v burgeru, s hranolky nebo v tortille?
Dobré vědět: S otevřeným voucherem na 500 nebo 1000 Kč je vám celé menu otevřené – využít ho můžete na veškerá jídla kromě poledního menu.
Skvěle ošetřené pivo
Na nápoje se voucher nevztahuje, ale tenhle podnik, to je pivařův ráj, takže určitě koštněte i zdejší pivo, kterému se věnují s láskou a péčí. Do předchlazeného skla vám načepují Ostravar, a to na hladinku, šnyt, mlíko i čochtana. Nebo se osvěžíte čepovaným radlerem s citronovou limonádou?
Příklad využití voucheru na 500 Kč
|
Svíčková na smetaně
|
218 Kč
|
Konfitované kachní stehno
|
254 Kč
|
2× vanilková zmrzlina
|
70 Kč
|
Celkem
|
542 Kč |