Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pestrý set 56 nebo 68 ks sushi s lososem, okurkou i avokádem

VieThai Ostrava Ostrava - Moravská Ostrava a Přívoz  (mapa) 246 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Vladimír Klega

Nevím na jaké číslo jste volal… To, co je na voucheru, nebo to co je na stránkách facebooku, na kterém se má objednávat?
Je tam rok stará informace o změně čísla a i tak je na voucheru pořád číslo staré…
A to, že vám to během pár vteřin zvedli je vaše odpověď. Mohu doložit výpis hovorů. V pátek odpoledne 11 volání a v neděli po třikrát na každé číslo.
A co mám teď zkoušet, když teď sushi nepotřebuji…

Slevomat.cz

Dobrý den, Vladimíre. Děkuji za Vaši zprávu. Mrzí mě, že jste měl potíže s dovoláním. Volejte prosím na telefonní číslo, které je uvedené v nabídce (+420 773 262 845). Pokud by problém přetrvával, prosím obraťte se na naši zákaznickou podporu. Věřím ale, že se Vám již podaří dovolat. Hezký den. Matěj, Slevomat.cz

Vladimír Klega

Dobrý den. Takže už se to vysvětlilo. Restaurace má vypsanou otvírací dobu na Slevomatu i na Facebooku, ale ve čtvrtek i v neděli měli zavřeno, ale nikde to neuvedli!

Vladimír Klega

Kde se dá objednat sushi, když neberete telefon?

Slevomat.cz

Dobrý den, Vladimíre. Děkujeme za Váš dotaz. Po Vašem upozornění jsem zkusil zavolat do restaurace a do několika vteřin mi personál telefon zvedl. Zkuste to prosím znovu. Jen Vás upozorním, že restaurace má výjimečně v neděli 12. 2. 2023 zavřeno. Přeji Vám hezký den. Matěj, Slevomat.cz

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru