Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Extrémní zážitek v buggy: jízda na motokrosové trati nebo simulace Dakaru

Šílená pujčovna (2 pobočky) Hodonín  (mapa) 8 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Martinahertlova

Dobry den,

je nejake vekove obmedzenie pre jazdu v buggy?
napr.musi mat dotycna osoba 18 rokov? a vodicsky preukaz?

dakujem za odpoved

Šílená pujčovna

Dobrý večer,

omezení pro jízdu v buggy je pouze v případě Free ride, kdy se jezdí po veřejných komunikacích a je zapotřebí řidičský průkaz sk. B. Co se týče ostatních typů jízd, tak omezení není žádné, pouze pro řidiče do 18 let je k zapotřebí souhlas rodičů.

Roman Zapletal

Dobrý den, uvažuju že bych koupil váš poukaz simulace Dakaru ale cena se mi zdá příliš vysoká za jednu hodinu. Máte nějaké odůvodnění pro vysokou cenu? Jsou nějaké služby navíc a je zážitek opravdu tak nezapomenutelný? Šlo by se domluvit na půjčení i bez instruktora? Z minulosti mám blbou zkušenost, že jsem byl hodně omezován. Děkuji a přeji hezký den, Zapletal

Šílená pujčovna

Dobrý den, cenu máme nastavenou adekvátně vůči nákladům na provoz buggy, pořizovací ceně a času odpovědné osoby, která Vás důkladně proškolí a celou dobu dbá nejenom na bezpečnost, ale také na to, abyste si jízdu co nejvíce užil. Bohužel půjčení buggy bez odpovědné osoby možné není a to právě z důvodu bezpečnosti, kvality svezení a mj. také hrozí poškození buggy nesprávným použitím. Co se týče nezapomenutelnosti zážitku, tak samozřejmě sto lidí = sto chutí, ale zatím máme zkušenost, že 100% zákazníků (opravdu 100%) bylo překvapeno z obratnosti a výkonu buggy a i ve srovnání se supersportovními vozy byl zážitek a emoce z jízdy ještě mnohem dále. Máme také osvědčené, že čím horší počasí, tím zajímavější je svezení. Samozřejmě jiný druh jízdy budou preferovat ženy a jiný zase muži s benzinem v krvi, v každém případě ale věříme, že nikdo nebude zklamaný.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru