Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Dámské kadeřnické balíčky: střih, barvení, melír i balíčky péče na doma

The Best Hair Praha - Čakovice  (mapa) 222 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Jana Slunská

Dobrý den.Voucher pod číslem 7079633080 jsem vytvořila,ale částka 399kč pro termín 5.4 v 10:00 hodin mi nejde zaplatit.Potřebuji tedy zaslat podklady pro platbu.

Slevomat.cz

Krásný den, Jano, děkuji vám za dotaz. V tomto případě prosím kontaktujte mé kolegy ze zákaznické péče, kteří se s vámi na celou platbu podívají :-) Kolegy můžete kontaktovat zde: https://www.slevomat.cz/kontakt :-) Mějte moc hezký den, Kristýna

Irena Abrahamová

Dobrý den, co znamená údaj v závorce?

  • Barvení (30 g)
Děkuji Vám.
The Best Hair

Dobrý den, 30 g barvy máte zahrnuto v ceně poukazu. Jeli potřeba více barvy, zákazník si doplácí přímo v Salonu. Ceník na doplácení je přímo v kadeřnictví. Většině klientům toto množství stačí na běžné dobarvení odrostu. Záleží na délce odrostu a hustotě vlasu. Pěkný den Salon Best Hai

Ren

Dobrý den, termíny se mi nabízí až od ledna ted to už nejde. Nebo proč? Potřebovala bych v prosinci co nejdříve.

Slevomat.cz

Dobrý den Renato, děkuji za Váš dotaz. Pokud máte dotaz ohledně termínu tak kontaktujte prosím přímo kadeřnické studio na emailu: besthair@besthair.cz. Děkuji a přeji krásný den, Denisa ze Slevomatu.

The Best Hair

Dobrý den, ano je to tak. Je nám líto, ale na melír potřebujeme mít časově tři hodiny. Jelikož je prosinec jsme hodně časově vytíženi a jediný termín je 21.12 v 10:30 což už máte zarezervované. Rádi bychom Vám nabídli dřívější termín, ale bohužel opravdu žádný dřívější nemáme. Děkujeme za pochopení a přejeme pěkný den Salon Best Hair.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru