Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

3 nebo 4 romantické dny v renesančním zámku Třebešice pro DVA se snídaní a prohlídkou. Objevte kouzlo Kutné Hory i luxusní bydlení v pokoji s uměleckými díly.

4,6 / 5 Zámek Třebešice Střední Čechy (mapa) 19 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
FKSP
Miša

Dobry den, můžu voucher využít 9.-11.7.?

Chateau Třebešice

Dobrý den,
na termín 9.-11.7 můžeme Vám nabídnout ubytování v apartmánu D (černobílý pokoj).

radce

Bude dobre, kdyz si porovnate ceny – a nabidky dalsich hotelu, zamku atd. a zistite ze budete muset nabidnout vic, resp. snizit cenu – skuste aspon jedno a uvidite, ze budete muset prehodnotit cenu. vse dobre.

Chateau Třebešice

dobrý den,
děkujeme moc za milou radu, ale si upřímně nemyslíme, že naše ceny by byly tak uplně vysoké.
navrhujete porovnání s konkurenci, tak tady máte odkaz na ceníky 2 zámeckých hotelů, jejíž kvalitu si važime a můžeme porovnat s tou naši (přes to, že jsme každy uplně jiný, a každý máme svuj styl):
http://www.chateauheralec.com/pokoje/cenik
http://www.chateaumcely.com/cs/cenik.php
pochopitelně, pokud máte na mysli jiné zámecké hotely, které vypadaji jako dvouhvezdíčkové penziony, přes to, že jsou umístěné v nějakém zámku (kolik krát dost nevkusně a lacině zrekonstruovaný), tak ano, souhlasíme, jsme i cenově – ale nejen cenově – uplně někde jinde… :)

Linda

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je možné zamluvit si konkrétní apartmán? Měla bych zájem o Rohový, takže jestli budu mít jistotu, že pokud bude v daný termín volný, dostanu ho…
 Děkuji

Chateau Třebešice

Dobrý den,
ano, je možné si u nás rezervovat konkretní apartmán na konkretní termín. Když nám napíšete (na adresu trebesice@gmail.com ) a sdělíte nám vybraný termín a apartmán, můžeme nezávazně rezervovat na Váše jméno apartmán, na dobu 24 hodin, abyste měla čas si koupit kupon ve slevoví akci. Pak až budete mít koupený kupon, můžete nám poslat kód, a Vám rádi rezervace potvrdíme.

Petra

Dobrý den na stránkách máte, že cena za ubytování je včetně polopenze. Z čeho vychází cena za ubytování bez večeře, když je stejná jako za polopenzi? Při zakoupení večeře pro dva to pak vyjde skoro jako normální ubytování bez slevy, ale s polopenzí.

Chateau Třebešice

Dobrý den,
děkujeme za Váš dotaz.
Standartní ceny na naši webové stránce jsou skutečné včetně polopenzi.
Pro nabídku na slevomat.cz, aby byla co nejatraktivnější, jsme ale odečetli cenu 2 x večeře (tj. 1.000 kč/den) a z takových už nižších cen jsme výchazeli pro výpočet dalších slev.
V případě zájmu, večeře se můžou ovšem objednat zvláštˇ.
Srdečné zdravíme!

Petr

Dobrý den, zaujala mi varianta – 2 osoby na 2 noci příjezd neděle – čtvrtek (mimo státní svátky).
Měl bych zájem o nástup 27.9., ale druhý den je st. svátek. Podmínka platí jen pro nástupní den nebo v celém pobytu nesmí být svátek. Děkuji

Chateau Třebešice

dobrý den,
na víkendy a dny státních svátků, kdy je největší zájem o ubytování, máme vyšší ceny.
na termín 27. až 29.9 platí proto vyšší cena, ale i na to můžete si koupit slevový voucher : č.3 v nabídce, za 4 999 kč.
Děkujeme!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru