Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Lázeňský pobyt na kolonádě v Luhačovicích: polopenze, masáž, procedury

4,5 / 5 Hotel Litovel Luhačovice (mapa) 318 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Kolářová Věra

Mám senior pas, dávíte slevu na ubytování. Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Věro. Děkujeme za Váš dotaz. Z ceny za voucher se již jiná sleva nepočítá. Přeji Vám hezký den. Matěj, Slevomat.cz

Jana Putová

Je v hotelu k dispozici výtah ? Kde probíhá masáž a další procedury ? V Hotelu Litovel nebo někde mimo ?

Hotel Litovel

Dobrý den,
ano, po celém hotelu se můžete pohybovat výtahem. Výtah vede už z parkoviště.
Masáže i dalši procedury jsou přímo v našem hotelu.

Hezký den,
Matulová Eliška

Tomáš Konečný

Dobrý den zarezervovala jsem si u Vás pobyt,ale mám problém máme Sodexo flexi pas ,ale netuším do jaké kategorie vložit kredity.Muzete mě poradit? Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Tomáši. Děkuji Vám za dotaz. Tato nabídka spadá do kategorie Cestování. Vaše benefitní body směřujte na tuto kategorii. :) (https://www.slevomat.cz/benefity/sodexo)

Marie Budišová

dobrý den mohu zaplatit prevodem z účtu ikdyž je objednavka s termínem

Slevomat.cz

Dobrý den, Marie. Děkujeme za Váš dotaz. Při volbě voucheru s termínem není možné provézt platbu bankovním převodem. Platba online je nutná kvůli garanci termínu.
Přeji hezký den. Anička, Slevomat.cz

Bohuslav

Dobrý den, kolik stoji pristylka ve dvouluzkovem pokoji nebo jednolůžkový pokoj.Dekuji

Slevomat.cz

Krásný den, Bohuslave, děkuji vám za dotaz. Přistýlka se snídaní stojí pro osobu nad 15 let 590 Kč za noc, pod 15 let 230 Kč na noc, bez procedur. Mějte moc hezký den, Kristýna

Tereza

Dobrý den,
nabízíte nějakou variantu jídla bezlepkové diety?
Předem děkuji.

Hotel Litovel

Dobrý den,
ano učitě je to možné, stačí nám napsat do e-mailu požadavek na bezlepkovou dietu a Váš termín pobytu a my se podle toho zařídíme.

Hezký den,
Matulová Eliška

Denisa Neznikova

Když bych chtěla platit uni šeky Fksp?šlo by to?

Hotel Litovel

Dobrý den, ano, určitě je to možné. Stačí zavolat na recepci našeho hotelu na telefonní číslo 577 131 109 a domluvíte se s paní recepční na detailech.

Hezký den.

Markéta Vrbasová

DOBRY DEN CHCI SE ZEPTAT JAK MAM VYBRANY POBYT ZAPLATIT NA KTERÝ UČET

Slevomat.cz

Krásný den, Markéto, děkuji vám za dotaz. Pokud si vyberete pobyt bez konkrétního termínu, při způsobu platby si vyberete bankovní převod. Poté vám budou zaslány všechny potřebné informace, tedy i číslo účtu a variabilní symbol, pod kterým platbu zaslat :-) Mějte moc hezký den, Kristýna

Jana Putová

Dobrý večer,
kolik budu platit když budu sama . Buď na 2-lůžkovém pokoji nebo v jednolůžkovém pokoji ??? Za odpověď děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano, děkuji moc za dotaz. Hotel nabízí pouze 2-lůžkový pokoj za cenu pro dvě osoby. Cena by se neměnila pokud byste na pokoji byla sama. S přáním krásného dne, Honza

Lenka

Dobrý den, chci se zeptat, pokud bych pobyt zvolila přes FKSP, bylo by možné, aby jste mi pro mého zaměstnavatele vystavili fakturu na celou částku aniž bych dopředu musela platit zálohu, aby ji obratem po Vašem poslání na můj mail mohl zaměstnavatel uhradit a já si mohla v klidu zarezervovat termín pobytu? Lze to tak u Vás a případně kam Vám mám zaslat údaje mého zaměstnavatele, aby jste mi mohli fakturu bez problémů vystavit a poslat? Děkuji moc za odpověď a přeji hezký den :-)

Slevomat.cz

Dobrý den, Lenko. Děkujeme za Váš dotaz. Tenhle postup není možný. Platba přes FKSP u nás funguje takhle:
Doporučujeme nejprve kontaktovat daný hotel, zda Vám proforma fakturu vystaví. Pokud ano, tak si poté objednáte voucher bez termínu a jako způsob platby zvolíte bankovní převod. Od nás Vám na e-mail přijdou platební údaje, které spolu s fakturačními pošlete na hotel. Hotel Vám vytvoří proforma fakturu a Váš zaměstnavatel ji uhradí. Jakmile bude platba přijata, zašleme Vám voucher a budete si moci rovnou domluvit s hotelem nějaký termín. S přáním krásného dne. Anička, Slevomat.cz

Jiŕí Kulhavý

Jak je to s parkováním ?

Slevomat.cz

Dobrý den, Jiří. Děkujeme za Váš dotaz. Hotel nabízí parkování zcela zdarma přímo u hotelu. :)
Přeji hezký den. Anička, Slevomat.cz

marie hluší

DOBRÝ DEN. JE MOŽNÁ PLATBA PŘES FKSP,? CENA POBYTU NA 3DNY-JE 3999 PRO 2 OSOBY? DĚKUJI

Slevomat.cz

Dobrý den, Marie. FKSP si u této nabídky konkrétně, můžete zařídit přímo na našich stránkách. :) Celý proces funguje následovně:
 

  1. Vyberte vhodný pobyt


Z nabídky pobytů si vyberete ten váš a v košíku zaškrtnete „Chci využít FKSP“. Následně vyplníte ve formuláři všechny podstatné údaje, které vyžaduje váš zaměstnavatel, aby vám mohl pobyt proplatit.
 

  1. Zakupte pobyt standardním způsobem


Částku za vámi zvolený pobyt uhradíte formou depozitu. K dispozici vám jsou standardní způsoby platby – převodem a platební kartou. Samozřejmostí je možnost online rezervací. Pokud chcete nakoupit bez depozitu, vyberte si pobyt s otevřeným termínem, který má dostatečně dlouhou platnost (alespoň 2 měsíce).
 

  1. Zašlete fakturu zaměstnavateli

Po dokončení nákupu budete mít ihned k dispozici objednávku a zálohovou fakturu, kterou předáte vašemu zaměstnavateli. Jakmile uhradíte depozit nebo jakmile zaplatí váš zaměstnavatel, budete mít k dispozici také daňový doklad. Depozit vracíme ihned po obdržení peněz od zaměstnavatele.

Na zmíněné stránce FKSP najdete i Často kladené dotazy, které doporučujeme přečíst před nákupem pobytu.

S přáním krásného dne, Karel

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru