Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Kryolipolýza v In salónu. 1, 2 nebo 6 ošetření na výběr. Zhubněte do plavek s pomocí certifikované metody z USA. Garantovaný úbytek tuku až 25 %!

4,0 / 5 Salon IN Pardubice  (mapa) 54 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Kateřina

Já bych se chtěla zeptat,od kolikati je to let. Když není dcera plnoletá,stačí povolení rodičů?

Iveta Bakešová

Dobry den, kdybych chtela napriklad obe stehna je to jedna partie nebo uz dve?a treba cely zadek je take jedna partie?dekuji Bakesova

Monika

Dobry den, u stehen i zadku je to jako jedna partie, ale zalezi na vas zda vam postaci 30min coz se deli na 15min jedno stehno a 15min druhe. Vetsinou si zakaznice voli 30 min na kazde stehno, coz jsou ale dva vouchery.

Monika

Dobrý den, po přečtení diskuzí na internetu mám strach z omrzlin, puchýřů nebo případného nastydnutí močového měchýře v případě ošetření břicha. Může se toto přihodit i u vašeho přístroje? Dále se chci zeptat při kolika stupních se procedůra dělá? Poslední dotaz 1 partie břicha se myslí, pouze spodní bříško, nebo celé? Děkuji.

Monika

Dobry den, u tohoto hlavicového zmrazovani se omrzlin rozhodne bat nemusite. Hlavice po prise jezdi, nestoji na miste. Zmrazeni je od –4 stupnu max do –10stupnu. Jedna partije je cele pricho, prevazne se zmrazuje to spodni brisko.

Zuzana

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, zda mi vrátíte peníze, když si objednám voucher a v salonu mi pak řeknete, že nejsem vhodná na tento typ odstranění tuku.
Děkuji za odpověď.

Marcela

Dobrý den,
jde o přikládání chladivých destiček, nebo o nasátí ošetřovaného místa do chladící hlavice?
Je kontraindikací tohoto ošetření nedávná modelace prsu a malá kovová svorka v prsu? Upřesňuji, že by se mi jednalo o ošetření boků.
Děkuji za odpověď.

Monika

Jedná se o mrazící hlavici, kterou se přejíždí po dané partii.
Na druhou část otázky nás kontaktujte zítra přes telefon. Zjistíme zda by to nebyl problém.

Eva

Dobrý den, ráda bych se zeptala jak velká část těla se považuje za 1. partii

Monika

1partie je například břicho, jiná partie je stehna, jiná partie jsou oba boky. Rozhodující je čas. 1 voucher je 30 minut.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru