Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Trvalé odstranění chloupků IPL epilací. V ceně SEDM návštěv a ošetření libovolné partie. Hebká pokožka k sukni i na pláž se slevou až 88 %.

Depilace Plzeň Plzeň  (mapa) 195 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Petra

Dobrý den,
v minulosti jsem již podstoupila ipl epilaci třísel a nyní mám zájem jen o epilaci intimních partií. Musím přesto zakoupit voucher za 1499 Kč nebo je možné například použít voucher na podpaží v ceně 899 Kč na intimní partie?

Mnohokrát děkuji za odpověď a přeji hezký den.

Depilace Plzeň

Dobrý den,
i tak musíte zakoupit voucher za 1499 Kč.
Hezký den

Lucie

Dobrý den,
zakoupila jsem voucher na intimní partie a třísla. Chtěla jsem se zeptat, zda se to vztahuje i na podbřišek, příp. jaký voucher zakoupit, aby bylo možné epilovat i podbřišek. Děkuji za odpověď.

Depilace Plzeň

Dobrý den,
na podbřišek se to nevztahuje. Ten není v akční nabídce a jedno ošetření stojí 1200 Kč.
Hezký den

Alex

Dobrý den,
jsem ráda, že jsem dnes na nabídku narazila. Mám dva dotazy. 


  1. Je možné depilovat pokožku laserem, když mám malé pigmentové flíčky? Přemýšlím o nohou, ale asi jak si je holím, tak tam mám asi buď pigmentové skvrny nebo pihy. Také mám hodně mateřských znamínek – na noze tak 100. Četla jsem, že se jim vyhýbáte, snad se to podaří. Nejsem vůbec opálená, už rok jsem se na sluníčku neopalovala. Nemůžou se ty pigmentové skvrny/pihy nějak laserem zhoršit?


  1. Také přemýšlím o rtu. Mám zde ale kombinaci velmi světlých chloupků a černých, které vythávám pinzetou. V návodu píšete holit, ale nad rtem je tak malé místo, že se na ty černé chloupky netrefím. Jak mám postupovat při této kombinaci? Co se stane, když budete laserovat horní ret a přejedete i ty světlé chloupky? Nemůžou se nějak aktivovat a ztmavnout? Před pěti lety jsem si začala chloupky vytrhávat a trháním zrhuběly a pěkně ztmavly :-( Dříve byly světle hnědé a teď jsou černý a tlustý.


Děkuji Vám za zodpovězení dotazu a přeji pěkný víkend a těším se, že mi pomůžete od mého trápení. 


Saša
Depilace Plzeň

Dobrý den,
u nás provádíme epilaci pulsním světlem a né laserem. Pihám se opravdu vyhýbáme, takže nemusíte mít strach. Naším přístrojem ošetřujeme i pigmentové skvrny, takže v tom bych problém neviděla.
Jestli si nechcete ret holit, můžete použít nějaký depilační krém. Ale opravdu netrhat. Choupky musí pomalu odrůstat, až přestanou růst. Jinak epilace funguje i na světlé chloupky, jejich barvu nijak nezměníme.
Přeji hezký víkend

Ivana

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat beru prášky na ředení krve, kvuli tromboze, můžu nebo nemůžu podstoupit tuto depilaci chtěla bych horní ret. Děkuji.

Depilace Plzeň

Dobrý den.
Ano, toto ošetření můžete podstoupit.
Hezký den.

Katka

No tedy po přečtení všech dotazů jsem si připadala jak v pomocné škole.. Popis jednotlivých procedur je tak důkladně popsaný, že nechápu, jak se může někomu podařit ptát se na tak hloupé otázky (mimo Pavlíny)..
Jen chci pochválit salón, kde jsem již byla třikrát a už nyní je viditelný úbytek chloupků. A moc fajn obsluha.

Depilace Plzeň

Paní Katko,
moc Vám děkujeme za Vaši chválu a pochopení.
Za celou depilaci Vám přejeme hezký den.

Zuzka

Dobrý den,
ráda bych se zeptala, jak platí voucher (za 2 399 Kč – 7 ošetření – celá lýtka nebo stehna). Myslí se pod pojmem lýtko celá noha od kolene dolů, tedy i holeň nebo pouze lýtko? Pokud bych si chtěla nechat odstranit chloupky na obou nohách, tak si koupím 2 tyto vouchery? Mám křečové žíly a znamínka, lze to i přes to? Děkuji za odpověď a přeju hezký den.

Depilace Plzeň

Dobrý den,
2 399 Kč jsou celá lýtka od kolene dolů . Znaménka vynecháváme, křečové žíly záleží na rozsahu. Pro více informací nás kontaktujte.
Hezký den

Pavlína

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat na platnost poukazu. Do 6.1.2013 musím vyčerpat všech 7 ošetření, nebo stačí do 6.1.2013 poprvé uplatnit poukaz?

Depilace Plzeň

Dobrý den,
platnost poukazu je do 6.1.2013 takže do tý doby stačí jedna návštěva…
hezký den

Lucie

Dobrý den,
již jsem zakoupila voucher ve Vaši minulé akci, ale ještě jsem jej nevyužila. Nebudu potřebovat na podpaží všech 7 ošetření, již je potřebuji jen doladit. Mohu zbytek návštěv vyžít na jinou část těla nebo je věnovat někomu jinému? Případně je možné tímto přístrojem odstranit i žilky na nohou a použít na to zbylé návštěvy?

Depilace Plzeň

Dobrý den,
na žilky se to využít nedá…bohužel to nejde kombinovat…
hezký den

vlasta

Dobrý den, také jsem už absolvovala 4krát ošetření podpaží, ale výsledek se zatím nedostavil. Ráda bych se zeptala, zda by bylo možné si zakoupit 1 voucher za 399 a mít pouze 3 ošetření nebo něco podobného. Děkuji

Depilace plzeň

Dobrý den,
musíte si zakoupit 1 voucher podpaží.
Hezký den

Magdalena Landová

Dobrý den, zajímalo by mne , proč na bradu je třeba 2 voucherů, kdežto na třísla a intimní partie jen jeden?
přijde mi to trošku nepoměrné vzhledem k ošetřované ploše.Díky za odpověď M.L.

depilace plzeň

Dobrý den,
nevím co se vám zdá nepomněrné? na bradu máte 2* vocher h.ret za 399 kč a třísla+int partie 1 za 1499 kč…pokud budete potřebovat více vysvětlení tak mně kontaktujte…
hezký den

Pavla

Dobrý den, podstoupila jsem uz 5 navstev na oblast podpazi pred par mesici v jinem salonu, ale chloupky mi stale rostou, proto jsem se chtela zeptat, zda je mozne zakoupit 1 voucher a tech 7 navstev rozpocitat na obe podpazi (3 na kazde podpazi) aby se dokoncila procedura. Děkuji

Depilace plzeň

Dobrý den,
1 voucher na podpaží je na obě podpaží ne na jedno…
hezký den

Lucka

Dobrý den. Mám zájem o ošetření třísel a intimních partií. Platí tedy cena také 399kč, nebo na místě doplácím do těch 1499kč. Nebo potřebuji více voucherů. Děkuji

Depilace plzeň

Dobrý den,
musíte si otevřít nabídku a tam máte 1 voucher na třísla+ in partie v hodnote 1499 kč…
hezký den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru