Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pro svůdný a krásný pohled: lash lifting, laminace obočí i prodloužení řas

Beauty & Care Janat Praha - Smíchov  (mapa) 6 prodejů

Hodnocení podniku Beauty & Care Janat

4,3 686×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Kvalita služeb 4,2
83.838%
Prostředí 4,2
83.976%
Průběh rezervace 4,4
87.79%
Personál 4,3
85.176%

Filtry
Recenze zákazníků

Prostředí a lokalita podniku jsou pro mě ideální, paní kosmetička ochotná byla a domluva na termínu byla bezproblémová.

Bohužel, s paní kosmetičkou jsme si nesedli. Objednala jsem se na laminaci obočí a prodloužení řas a čekala alespoň podobnou radost, protože s pedikúrou u kolegyni jsem vždy nadšená. Bohužel, na obočí i řasách jsem tam byla poprvé a naposled. Porovnávala jsem kosmetičku i služby s podniky, kam chodím pravidelně. První zklamání bylo, že se nezajímala o to, jak si představuji prodloužení řas, jelikož každá si představuje něco jiného. Chtěla jsem jen velmi decentní prodloužení s postupným prodlužováním směrem k vnějšímu koutku oka. Nelíbí se mi „vějíře“. Bohužel, použila jednotnou délku a prodloužení je nesymetrické (někde je moc husté, jinde jakoby vynechala). Ani kvalita řas se mi nelíbí, jsou těžké, tlusté a velmi tvrdé. Taky jsem hodně mrkala. Uznávám, není to příjemné, ale nedělala jsem to schválně, vlastně jsem si to vůbec neuvědomovala, možná to bylo podvědomé, ale nemusela být kvůli tomu tak nepříjemná a dala mi to patřičně „sežrat“, často mi hodně ublížila. Pak začala s úpravou, barvením a laminací obočí. Ale, bohužel, jsem zvyklá na práci a výsledek jiné kosmetičky, takže jsem porovnávala, a to bylo taky zklamání. Obočí mi upravila, to ano, dokonce nepoužila vosk, co je pro mě lepší, ale nenabarvila a laminaci hodně odflákla. Po laminaci má obočí vypadat hustší, ale to se rozhodně nekoná, vyhozené peníze. Chloupky jsou trochu poddajnější než obvykle, ale podle mě to není správná laminace. Ani jsem se tam nechtěla kouknout do zrcadla, koukla jsem se až doma a byla jsem z toho smutná. Je mi líto, jak to dopadlo.

 Vyjádření podniku
Před 2 roky
Hodnoceno: 14. září 2022
Hodnocená nabídka: Prodloužení řas, lash lifting i laminace obočí

nefunkční rezervační systém, složitá telefonní komunikace, reakce v rámci dní, nízká úroveň jednání, nulová vstřícnost, špatná práce bez výsledku

 Vyjádření podniku
Před 2 roky
Hodnoceno: 20. července 2022
Hodnocená nabídka: Lash lifting, laminace obočí i prodloužení řas

Příjemné, čisté prostředí s velmi milými a vtipnými dámami. Paní jsou opravdu profesionálky, které své profesi rozumí a dělají ji poctivě. Jsem velmi spokojena, moje řasy vypadají opravdu přirozeně. Určitě budu salon navštěvovat dále.

 Vyjádření podniku
Před 2 roky

Moc děkujeme za krásný komentář a těšime se na Vaši návštěvu , salon Janat

Hodnoceno: 29. června 2022
Hodnocená nabídka: Lash lifting, laminace obočí i prodloužení řas
Nahoru