Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Zima v Semmeringu s dítětem zdarma: lyžování, polopenze, neomezený wellness a fitness

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,8 / 5
Sporthotel am Semmering Alpy - Rakousko (mapa) 67 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Mirka Šatanková

Dobrý den,
Děkuji za odpověď. Syn s 20 letou dcerou budou mít svůj separe pokoj, kupujeme pobyt v zásadě 2×. Já s manželem a syny 2 a 4 roky. A poté další pobyt u vás dcera 20 a syn 17 let.
Takto mě to v objednávce pustilo.
Vím, že máte možnost ubytování až od 15 hod, ale já bych právě potřebovala ubytování o něco dříve, mezi 13–14 hod. Je to možné?
Děkuji moc

Sporthotel am Semmering

Pokud jsou naše pokoje připravené, můžeme udělat výjimku a ubytovat se již ve 13:30, ale nemůžeme to zaručit. Máme možnost dřívějšího check-inu, od 12:00 je to za příplatek 30 eur.

S pozdravem,
Yuliya Ivanova
Recepce

Odpověď byla automaticky přeložena. Zobrazit originál (v němčině)
Mirka Šatanková

Dobrý den, již mám v košíku zadaný dvě objednávky, 2 dosp+ 2 děti, a pak 1 dospělý+ syn 17 let (ti by měli svůj pokoj), chci se zeptat, je možné se ubytovat dříve než v 15 hod, abychom v den příjezdu mohli jít ještě lyžovat?
A druhý dotaz, mohu nikde na webu najít cenu za půjčovne ve skiareálu Semmering, nevíte alespoň orientačně jak se to pohybuje pro dospělého a kolik pro děti do 4 let? Opravdu mi stačí orientační cena. Moc děkuji
Pobyt bychom u vás rádi dali 18.3–21.3. 2023.
S pozdravem Mirka Šatankova

Sporthotel am Semmering

Vážená paní Satanková,

Těšíme se, že vás brzy přivítáme v našem hotelu. Upozorňujeme, že osoba ve věku 17 let není dítětem, ale dospělým. Podle rakouských zákonů a Slevomatu není možné zakoupit pobyt pro dítě starší 14 let.

Veškeré další informace o Semmeringu a aktivitách najdete zde – https://semmering.com/.

S pozdravem,
Yuliya Ivanova
Recepce

Odpověď byla automaticky přeložena. Zobrazit originál (v němčině)
Ivana

Dobrý den,
měli bychom zájem u pobyt u Vás. Jsme dvě rodiny (6 dospělých a dítě 16 let). Je možné se u Vás ubytovat i ve třílůžkovém pokoji (je nás lichý počet), tedy 2× dvoulůžkový a 1× třílůžkový pokoj? Jedná se o termín v týdnu 12.-18.3.2023 (nemusí být celých 7 dní). Děkuji za Vaši odpověď a hezký den. Šestáková

Sporthotel am Semmering

Vážená paní Šestáková,

rádi pro vás provedeme rezervaci. Máme jen říci, že podle rakouského práva je osoba ve věku 16 let již dospělá, nikoliv dítě. To znamená, že byste měli zaplatit místní daň, která činí 2,40 eur za noc a ubytování dospělé osoby.

S laskavým pozdravem,
Yuliya Ivanova
Recepce

Odpověď byla automaticky přeložena. Zobrazit originál (v němčině)
Barbora Faktorová

Dobry den, je nekde blizko hotelu detsky pasovy vlek? Dekuji predem za info.

Slevomat.cz

Hezký den, Barboro, děkuji za Váš dotaz. Nejbližší lyžařské vleky jsem pro Vás našla tyto: Zauberberg Kabinenbahn vzdálený 500 m, 4-er Sportbahn Blauer Blitz vzdálený 850 m a Schmoll-Lift 1 vzdálený 3,5 km. S přáním hezkého zbytku dne, Tereza

Bedřich Klima

Je volny termin od 16. Do 20. Ledna 2023? Dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Bedřichu,

děkuji Vám za dotaz. Vše si můžete nastavit v nabídce a rovnou si rezervovat či ověřit termín pobytu. :)

1. zvolte variantu pobytu

2. vyberte si termín pobytu

3. navolte počet osob (není-li striktně dán počet osob pro pobyt)

4. do poznámky uveďte například: speciální dieta (bezlepková strava aj.), další požadavky

5. přejděte k platbě

6. voucher Vám bude následně zaslán do e-mailu a máte hotovo :)

poznámka: cena za pobyt se vypočítá automaticky

S přáním krásného dne, Karel

Martina Pačesová

Dobrý den,chtěli bychom se ubytovat u Vás v termínu 16.3–19.3
Chtěla jsem se zeptat jestli je možnost ubytování v pokoji s balkonem,moc děkuji Martina

Slevomat.cz

Dobrý den Martino, děkuji za Váš dotaz. Všechny volné termíny vidíte při výběru termínu u varianty pobytu, kde si termín takto můžete rovnou zarezervovat. Je tam i možnost vybrat si za příplatek pokoj s balkónem. Pokud byste měla konkrétnější dotazy ohledně pobytu tak se obraťte prosím přímo na hotel na emailu: office@sporthotel-semmering.at nebo telefonním čísle: +43 2664 86410. Přeji krásný den, Denisa ze Slevomatu.

Markéta Nováková

Dobrý den, je možné se ubytovat i se psem. Díky Markéta

Slevomat.cz

Dobrý den, Markéto. Děkuji Vám za dotaz. Pobyt s domácími zvířaty je možný. Doplatek, který se hradí na místě však činí 15€ za noc po předchozí domluvě s poskytovatelem služby. Tuto informaci naleznete po rozkliknutí varianty pobytu v sekci "příplatky. S přáním krásného dne, Karel

Monika Nagy

Dobrý den,
jsou nějaké storna, při nedojezdu kvůli nemoci?

Slevomat.cz

Krásný den, Moniko, děkuji vám za dotaz. Voucher s termínem již není možné stornovat. Můžete však 2 dny před termínem vaši rezervaci změnit :-) Mějte moc hezký den, Kristýna

Kateřina

Dobrý den, chtěli bychom přijet 2 dospělí a 2 děti ve věku 11 a 15 let – systém mi to ale neumožňuje – můžete prosím ověřit na hotelu možnost a cenu tohoto pobytu v únoru? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Kateřino, děkuji moc za dotaz. U věku vašich dětí opravdu vidím, že kapacita je plná. Šlo by momentálně ubytovat jenom 11 letého, ale 15 letého už ne. Doporučím se podívat na jiné podobné nabídky a vybrat tam. Je ale možné, že v průběhu času se kapacita uvolní, takže se můžete průběžně dívat :) Přeji pěkný den, Honza

sarka steklova

Kolik stojí půjčení lyží a bot na jeden den ?

Slevomat.cz

Krásný den, Šárko, děkuji vám za dotaz. Je mi líto, ale přímo hotel vybavení nezapůjčuje, proto nemáme přesné informace o ceníku. Mějte moc hezký den, Kristýna

Jirka

Dobrý den, zájezd bych si koupil s tím, že na faktuře musí být uveden můj zaměstnavatel (část ceny mi proplatí). Chtěl jsem postupovat dle nabídky FKSP, ale tento zájezd zde není uvedený. Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, pokud nabídka neobsahuje žlutý štítek Platba z FKSP nebo vám váš zaměstnavatel uhradí pouze část pobytu z FKSP, mohu nabídnout ještě jiný způsob.

Na našich stránkách můžete zakoupit také FKSP POUKAZ (https://www.slevomat.cz/fksp/poukaz). Stačí si zvolit hodnotu poukazu, vyplnit fakturační údaje vašeho zaměstnavatele a objednat jej. Vašemu zaměstnavateli pak předáte vytvořenou zálohovou fakturu nebo daňový doklad. Jakmile k nám platba dorazí, můžete si z poukazu nahrát kredity (https://www.slevomat.cz/darkovy-poukaz/uplatnit?rel=zkpodpora) na váš uživatelský účet a zakoupit si vámi vysněný pobyt.

Ještě upozorním, že splatnost zálohové faktury je 21 dní a platnost kreditů z FKSP poukazu je 6 měsíců ode dne přijetí platby.

S přáním krásného dne, Kristýna

Petra Janovská

Dobrý den,
mám dotaz…je oblast vhodná pro skialpy? A jak jsou daleko od hotelu sjezdovky? Děkuji za informaci. Petra J.

Slevomat.cz

Dobrý den, Petro. Sjezdovky jsou cca 5 min. pěšky od hotelu a je zde také půjčovna lyží, kde si můžete zapůjčit lyžařské vybavení. Přeji Vám hezký den. Matěj, Slevomat.cz

Hong Minh

Da se prosím koupit 2 dospělé s 3 dětmi 7let, 4 let a 0let?

Slevomat.cz

Krásný den, děkuji vám za dotaz. Nabídku je možné zakoupit pouze pro dva dospělé a dvě děti. Děkuji za pochopení a mějte moc hezký den, Kristýna

Hong Minh

Dobrý den, je volno prosím ještě termíny v lednu pro 3 rodiny s detmi? Celkem 6 dospělí a 7 dětí. Před chvílí mi to šlo a teď už se mi termíny v lednu nejdou rezervovat.

Slevomat.cz

Krásný den, děkuji vám za dotaz. Při vybrání hlavní sezony jsem nyní nabídku kontrolovala a termíny v lednu vidím v pořádku dostupné. Poprosím vás ještě nyní o kontrolu :-) Mějte moc hezký den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru