Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vybavte svou kuchyni: sušička ovoce, pekárna na chleba i fritéza

Hodnocení podniku Concept - domácí elektrospotřebiče

4,8 120×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Kvalita 4,7
93.846%
Doručení 4,9
97.5%
Komunikace s dodavatelem 4,8
95.914%

Filtry
Recenze zákazníků

Rychlé dodání

Blbne teplota, občas fouká horký vzduch, občas vlažný.

 Vyjádření podniku
Před měsícem

Dobrý den,

děkujeme Vám za komentář. Pokud se Vám nezdá funkčnost produktu, neváhejte nás kontaktovat mailem či telefonicky a reklamaci s Vámi rádi vyřídíme.

děkuji a přeji pěkný den
Tým Concept

Hodnoceno: 18. června 2024
Hodnocená nabídka: Žehlicí horkovzdušný kartáč na vlasy: 3 režimy

Super věcička👍

 Vyjádření podniku
Před měsícem

Pěkný den, paní Miroslavo,

velmi Vám děkujeme za milé hodnocení. :)

s pozdravem
Tým Concept

Hodnoceno: 10. června 2024
Hodnocená nabídka: Žehlicí horkovzdušný kartáč na vlasy: 3 režimy

Ventilátor má tak slabé větrání, že ze vzdálenosti cca 2 metrů vůbec není znát nějaký pohyb vzduchu. Vzhledem ke složitosti vracení zboží si jej necháme a musíme si dávat ventilátor od sebe cca 1/2 metru.

 Vyjádření podniku
Před 3 měsíci
Hodnoceno: 25. dubna 2024
Hodnocená nabídka: Stojanový i sloupový ventilátor, mobilní klimatizace

Vše

 Vyjádření podniku
Před 4 měsíci

Pěkný den, paní Jano,

velmi Vám děkujeme za pozitivní hodnocení zakoupeného produktu značky Concept. 🤩

s pozdravem a přáním pěkného dne

Tereza
Tým Concept elektrospotřebiče

Hodnoceno: 20. března 2024
Hodnocená nabídka: Žehlicí horkovzdušný kartáč na vlasy: 3 režimy

Jeden z nástavců u IPL epilátoru dorazil bez ochranného skla, což by při použití mohlo vést k nehezkému popálení či poškození očí. Produkt budu muset zaslat zpět.

 Vyjádření podniku
Před 4 měsíci
Hodnoceno: 17. března 2024
Hodnocená nabídka: IPL epilátor na nohy, podpaží i oblast bikin

Velmi rychlé dodání objednaného zboží a výborně zabaleno.

 Vyjádření podniku
Před 5 měsíci

Dobrý den, paní Dano,

moc Vám děkujeme za milou recenzi.

přejeme Vám, ať výrobek Concept dobře slouží. :)

S pozdravem a přáním krásného dne
Tereza - tým Concept

Hodnoceno: 14. února 2024
Hodnocená nabídka: IPL epilátor na nohy, podpaží i oblast bikin

Super, spokojenost, rychlé doručení.

 Vyjádření podniku
Před 6 měsíci

Dobrý den, paní Martino,

děkujeme vám za pozitivní hodnocení a milý komentář.

Přeji pěkný den :)
Tereza - Tým Concept

Hodnoceno: 20. prosince 2023
Hodnocená nabídka: Žehlicí horkovzdušný kartáč na vlasy: 3 režimy

nic

Nedoporučuji !!
Strojek je po pár použití na vyhození. Životnost baterie 0, tahá, trhá vousy. Rychle se vybíjí.
Velmi slabý výkon, slabá baterka, rychle se ucpává.
Jen vyhozené peníze !!!!

 Vyjádření podniku
Před rokem
Hodnoceno: 14. června 2023
Hodnocená nabídka: Nabíjecí zastřihovač vlasů a vousů Concept

Hezký design, mám ji pár dnů a zatím bez problému.

 Vyjádření podniku
Před rokem

Dobrý den,

Děkujeme Vám za pozitivní hodnocení.

Ať dobře slouží! :)

Hezký den

Tereza
Specialistka e-shopu

Hodnoceno: 12. dubna 2023
Hodnocená nabídka: Vaflovač, pekárna, rychlovarná konvice, mixér

Velmi tichý a účinný.

 Vyjádření podniku
Před rokem

Dobrý den pane Jaroslave,

děkujeme Vám za Vaši recenzi. :)

Tereza Hladíková
Specialistka e-shopu

Hodnoceno: 15. února 2023
Hodnocená nabídka: Nabíjecí zastřihovač vlasů a vousů Concept

Rychlost doručení

Příliš velké balení s tak malou krabičkou :(

Hodnoceno: 16. prosince 2022
Hodnocená nabídka: Elektrický pilník na paty s USB dobíjením

Vždy vše bezpečně zabalené a rychle doručené.

 Vyjádření podniku
Před 2 roky

Děkujeme za kladnou recenzi!

Adriana Olivová
Specialistka e-shopu

Hodnoceno: 9. prosince 2022
Hodnocená nabídka: Elektrický pilník na paty s USB dobíjením
Hodnoceno: 1. prosince 2022
Hodnocená nabídka: Kuchyňské spotřebiče: sušička ovoce, pekárna i fritéza

Ještě jsem nevyzkoušel, zabaleno vždy perfektně a dodáno bez problémů.

 Vyjádření podniku
Před 2 roky

Ať dobře slouží :-)

Adriana
Specialistka e-shopu

Hodnoceno: 21. listopadu 2022
Hodnocená nabídka: Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu do místnosti až 50 m²

Rychlost doručení
Výrobek 100% odpovídá nabízenému zboží
Vše přišlo úhledně zabalené
Není co vytknout

 Vyjádření podniku
Před 2 roky

Děkujeme za pozitivní recenzi! Určitě se budeme těšit na zprávu, jak vám z pekárny chutná :-)

Adriana
Specialistka e-shopu

Hodnoceno: 8. listopadu 2022
Hodnocená nabídka: Kuchyňské spotřebiče: sušička ovoce, pekárna i fritéza
Hodnoceno: 6. listopadu 2022
Hodnocená nabídka: Kuchyňské spotřebiče: sušička ovoce, pekárna i fritéza

Výborná pekárna, hlavně na hnětení a kynutí těsta.

 Vyjádření podniku
Před 2 roky

Dobrý den,

děkujeme za vaši recenzi :-) Jsme rádi, že jste s pomocníkem pokojená.

Adriana Olivová
Specialistka e-shopu

Hodnoceno: 19. května 2022
Hodnocená nabídka: Pekárna Concept na pečivo, moučníky i těstoviny

Rychlost

Fritéza je moc malá!

Hodnoceno: 10. května 2022
Hodnocená nabídka: Horkovzdušná či olejová fritéza Concept

lehké sestrojení, moderní design, vyborné dobrůtky udělané rychle

 Vyjádření podniku
Před 2 roky

WOW to je zlatavá nadílka! Úžasné :-)

Specialistka e-shopu
Adriana Olivová

Hodnoceno: 4. dubna 2022
Hodnocená nabídka: Horkovzdušná či olejová fritéza Concept

kvalitně zabalené, doručeno nepoškozené.

Parní mop je opravdu hodně hlučný – není vhodný do bytu. Při čištění skel zanechává povrch mokrý, stěrka nefunguje. Co se týče špíny ve spárách, nevyčistí téměř nic. Jediná funkce, kdy mop funguje, jak má, je vytírání tvrdých povrchů. Produkt je tedy téměř k ničemu, zbytečně vyhozené peníze.

 Vyjádření podniku
Před 2 roky

Dobrý den,

moc nás to mrzí. Na produkt máme většinou dobré recenze. Pro více tipů, jak naše produkty správně používat, abyste jejich chytré funkce využili na 100% můžete sledovat náš Instagram :-)

Specialistka e-shopu
Adriana Olivová

Hodnoceno: 12. ledna 2022
Hodnocená nabídka: Parní mop a čistič Concept: zahubí až 99 % bakterií
Nahoru