Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Relaxační pobyt v luxusní rezidenci pro pár i rodinu: snídaně a třeba i wellness

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,7 / 5
Mamaison Residence Downtown Prague Praha (mapa) 200 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Zdeněk Mrkva

Dobrý den,
Pokud chci zvolit tu první variantu ubytování (Ubytování v rodinném apartmánu pro 2 dospělé a až 2 děti do 17,9 let), tak si navolím 2 dospělé a 2 děti, ale u dětí mi tam už nejde dát věk a to 6 a 12 let ? Jak prosím na to ?

Slevomat.cz

Krásný den, Zdenku, děkuji vám za dotaz. Nyní jsem tuto možnost zkoušela a vše proběhlo bez komplikací :-) Poprosím vás o opětovný pokus, zda se nejednalo o chvilkovou záležitost :-) Mějte moc hezký den, Kristýna

Jan

Dobrý den, lze tento pobyt uhradit skrz FKSP?? V případě, že ano, jaký je postup, jelikož jsem se dostal při dokončení objednávky koupě na firmu a chce to dále vybrat banku, děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, pokud máte možnost čerpat příspěvek FKSP od zaměstnavatele, doporučujeme nejprve kontaktovat daný hotel, zda Vám proforma fakturu vystaví. Pokud ano, tak si poté objednáte voucher bez termínu a jako způsob platby zvolíte bankovní převod. Od nás Vám na e-mail přijdou platební údaje, které spolu s fakturačními pošlete na hotel. Hotel Vám vytvoří proforma fakturu a Váš zaměstnavatel ji uhradí. Jakmile bude platba přijata, zašleme Vám voucher a budete si moci rovnou domluvit s hotelem nějaký termín. S přáním krásného dne, David

Miška Šichevičová

Dobrý den, kolik stojí vstup do vířivky,a bazénu?
Musí se člověk objednávat dopředu?
 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz. My v nabídce vstup do vířivky a bazénu nemáme. Nicméně, dohledala jsem pro Vás ceník u poskytovatele. Přikládám odkaz: https://www.relaxdays.cz/praha?gclid=Cj0KCQjw4f35BRDBARIsAPePBHxglbNy5Kgee3bzS60g3XcXxE1w1F-H9zu5o1v-QWhpyxqpXpWJlzAaAoIYEALw_wcB.
Přeji hezký den. Anička, Slevomat.cz

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru