Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Biatlon na vlastní kůži: kurzy se zkušenými instruktory včetně juniorského mistra světa

4,8 / 5 Bezva běžky Jilemnice  (mapa) 79 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Anna Gileva

muj manzel mluvi jen anglicky. Mohl by obsluhovat kurz?

Bezva běžky

Dobrý den, na skupinovém kurzu nejsme schopni tlumočit v angličtině. Asi lepší varianta je individuální trénink, který nabízíme na www.bezvabezky.cz. Díky za pochopení. Petr Hradecký

Josef

Dobrý den, ve specifikaci je uvedeno, že je možná pouze střelba. Manželka se bohužel již těžko pohybuje ale o to větší je fanynka biatlonu. Prosím tedy o potvrzení, zda bychom mohli 3 účastníci jak na běžky tak na střelbu a manželku jen na střelbu? Děkuji mnohokrát.

Bezva běžky

Dobrý den, mnoho účastníků vůbec na běžkách neumí a prijdou si jen zastřílet. Jen počítejte s tím, že se musí manželka dostat na střelnici, na Horních mísečkách to je určitě 1,5km po sněhu. Případně využijte letní formu kterou taky nabízíme, tam je cesta pohodovější. Určitě neváhejte dorazit. Hezký den.

Petr Hradecký

Veronika

Dobrý den, je kurz určený pouze pro dospělé, nebo je možné zakoupit variantu i pro děti? Mám dceru (9let), která by byla z takového zážitku nadšená 🙂. Děkuji za odpověď.

Bezva běžky

Dobrý den, kurzy jsou určeny především pro dospělé. Starším dětem se nebráníme, ale 9let je hraniční věk. Jde hodně o to, jestli na lyžích už dcera aspoň trochu jezdí nebo začíná. Děti potřebují víc herní formu výuky a trochu jiný výklad. Lepší když nám zavoláte a domluvíme se jaká varianta by byla nejlepší. Děláme i individuální kurzy/privátní skupiny. Více info na našem webu www.bezvabezky.cz.

Petr Hradecký

Markéta

Dobrý den,

sama nejsem největší fanda sportů, ale vím, že by se příteli zážitek moc líbil. Je možnost pozorovat z dálky?

Moc díky!

Bezva běžky

Dobrý den, jasně, diváci jsou vždy součástí sportu a účastníci budou za fanoušky moc rádi!

Budeme se na Vás těšit.

Petr Hradecký

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru