Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Roční online kurz angličtiny pro všechny úrovně

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Petra

Děkuji za odpověď, ale kdybych si koupila 2, tak ten druhý může začít, až já skončím nebo ne? Nebo se dají 2 různé účty udělat z jednoho PC a užívat ve stejném roku? :)

tea-learning.cz

Dobrý den,
licence se nevztahují na konkrétní počítač, ale na jednotlivé registrace, které učiníte pod vaší emailovou adresou. Tudíž můžete na jednom počítači přistupovat do několika nezávislých účtů.

Petra

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda je potřeba pro komunikaci webcamera nebo mikrofon? A ještě, jestli můžeme používat kurz 2? Četla jsem, že se testy dají dělat opakovaně, takže si ho může udělat jeden a potom klidně druhý, ne? A jak by to bylo s certifikátem, kdybychom ho dělali 2, je možnost pro oba? :) A za ten se něco platí, prosím? Děkuji za odpovědi

tea-learning.cz

Dobrý den,
web kamera ani mikrofon nutné nejsou.
Kurz můžete používat dva, ale přijdete o více než 50% výhod kurzu = personalizaci, kde se vám ukládá váš pokrok, vidíte vaše chyby a můžete je opravovat atd. Je to jakobyste dva hráli šachovou partii a nevědeli o tom, jaký byl předchozí tah. Cena je teď na Slevomatu méně než poloviční, takže je to ideální příležitost koupit si dvě samotatné licence a neošidit se o funkčnost programu.
Certfifikát je zdarma a určitě vám nemůžeme vydat více než jeden k jednomu účtu, protože výsledky jsou jen jedny.
Mějte pěkný den a těšíme se na vás

Sára Pištorová

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda je možné, zvládnout kurz rychleji než za rok a získat tak certifikát.
Dále by mě zajímalo, jak právě certifikát získám a zda je uznávaný u přijímacích zkoušek na některé VŠ. Předem děkuji za odpověď.

tea-learning.cz

Dobrý den,
tempo je jen na vás. Určitě se dá zvládnout jedna úroveň za méně než rok. Ze zkušenosti to je 1–2 úrovně za rok. Certifikát vám asi bohužel u přijímaček na VŠ neuznají, ale získané znalosti a natrénovanou angličtinu vám uznat budou muset :-)

Michal

Dobrý den , chtěla bych se zeptat , jestli musím být při používání zakoupeného kurzu online?Nebo jestli je možné některá cvičení dělat v době , kdy nejsem na wifi či připojená jinou formou?

tea-learning.cz

Dobrý den,

opravdu je potřeba být při používání online. Celá aplikace tea-learning.cz se spouští v prohlížeči veškerá data si stahuje přes internet.

Hana

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, když píšete „roční kurz“,tak když jednou začnu, tak se mi od toho datumu odvíjí ten rok, nebo je to dáno podle toho, jak postupuji ve výuce?Děkuji za odpověd Brožová

tea-learning.cz

Dobrý den,
roční kurz se odvíjí od data zadání licenčního kódu. Zadáte jej dnes a máte 365 dní volného přístupu ke všem lekcím.

Zuzka

Dobrý den, když koupím 2 vouchery, tak ten druhý mohu uplatnit až po skončení platnosti licence na první rok? Tedy ten druhý bude mít platnost rok a více? Děkuji za odpověď

tea-learning.cz

Dobrý den,
je to tak, že vouchery oba pošlete nám, my vám dáme dva licenční kódy. Pokud jeden uplatníte nyní a druhý až za rok, tak by to takto mohlo fungovat. Licenční kód má platnost o trošku déle než je 365 dní.

tea-learning.cz

Dobrý věčer,
ano, celý kurz na celý rok, pouze 499Kč :-)

Jana

dobrý večer, chtěla jsem se zeptat celý ten kurz na 1 rok bude stát pouze 499Kč??? díky

tea-learning.cz

Dobrý večer, ano, celý kurz na celý rok, pouze 499Kč :-)

tea-learning.cz

Dobrý den,
máme pro vás dobrou zprávu – u tea-learning je úplně jedno na jaké úrovni jste. Získáváte totiž přístup ke všem úrovním a můžete tak libovolně přecházet. Samozřejmě po přihlášení do systému vám nabídneme rozřazovací test, který určí vaši aktuální úroveň. Ukážeme vám tak, kde by bylo nejlepší začít a pokud budete dělat rychlé pokroky nebo si naopak budete chtít zopakovat cokoliv z nižších úrovní, máte možnost.
Nebojte se angličtiny :-)

Irena

Dobrý den,
nejsem si přesně jistá, do jakého kurzu se mám přihlásit. Před několika lety jsem uměla skvěle, ale nepoužíváním jazyka jsem bohužel hodně zapomněla. Budu mít po zakoupení voucheru možnost nějakého zařazovacího testu? :-) Díky

Corett

Dobrý den, jsem na úrovni slabší B2. Je možné se za rok dostat na C1? Je mi jasné, že to velmi záleží na mé aktivitě, ale dá se alespoň trochu vyjádřit, jakého pokroku může člověk s aktivním přístupem s pomocí Vašich on-line kurzů dosáhnout?

tea-learning.cz

Dobrý den,
těžká odpověď, jak jste předeslala. Ale každopádně praxe ukazuje, že jeden rok je pro zvládnutí jedné úrovně při intenzivním studiu ideální doba. Takže za nás určitě ano.

Ola

Děkuji za odpověď.

tea-learning.cz

Dobrý den,
abyste nekupovali zajíce v pytli, nabízíme takový základní kurz pro úplné začátečníky zdarma. Můžete si tak „osahat“ i naše výukové prostředí a jeho funkce, Pokud Vám bude vyhovovat, můžete si zaplatit přístup do všech dalších úrovní na jeden rok.
Pokud si koupíte voucher na roční kurz, můžete licenční kód zadat až po absolvování kurzu pro začátečníky a jednoroční lhůta vám tak poběží až od data zadání licenčního kódu.
Stačí se jen zaregistrovat na www.tea-learning.cz a vyzkoušet kurz zdarma

Ola

Dobrý den, prosím o vysvětlení: kurz pro začátečníky zdarma… Neumím si toto vysvětlit. Jsem začátečník,to mohu bezúplatně získat roční kurz zdarma?A co pro to udělat, jak se přihlásit a budu moci během roku po získání prvních jaz.znalostí využívat i vyšší úrovně výuky a testů? Děkuji

tea-learning.cz

Dobrý večer,
kurz je vhodný i pro úplné začátečníky. Máte dokonce možnost si několik lekcí vyzkoušet i zdarma.
Určitě se s námi zvládnete naučit více než třeba s učebnicí pro samouky. Máme mnohem více interaktivních cvičení, ozvučený slovník, který vám vždycky poradí s výslovností a další technologie, které vám studium usnadní a zpříjemní.
Každopádně fandíme všem, kdo se chtějí třeba i v 60 letech začít učit – on to není žádný věk a angličtin vám otevře svět :-)

Vlasta Švadlenková

Prosím napište mi, zda je kurz vhodný pro absolutní začátečníky. Je mi 60let.
 Děkuji

tea-learning.cz

Dobrý den,
součástí je celkem 6 úrovní pokročilosti, takže se rozhodně nejedná pouze o začátečnícký kurz a lekcí s těžší gramatikou najdete ve vyšších úrovních velkou spoustu. Každá úroveň má v oblasti gramatiky minimálně 30 lekcí.

Martin Kohút

Dobrý den,
chci se jenom zeptat, že či jde spíš o začátečnický kur nebo jsou tam aj lekce s obtížnější gramatikou?

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru