Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Rodokmen zobrazující až 5 generací formou diagramu

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Lenka

Dobrý den,
Chtěla bych se zeptat, když bych chtěla zpracovat rodokmem pro mého dědu k 90.narozeni­nám..Zda-li bude nutná úředně ověřená plná moc mého dědy? A když bych k variantě chtěla zakoupit i kreslený strom?
 Děkuji

Rodoklan

Dobrý den, vzhledem k tomu, že jste přímý potomek, tak plná moc dědečka nebude potřeba. Pokud by bylo potřeba získat údaje na úřadech, je to možné udělat Vaším jménem.

Tereza R.

Dobrý den,
mám asi hloupý dotaz, ale není mi jasné jaká informace bude navíc ve variantě „+ údaje o partnerovi“? A ještě by mě zajímalo, zda bude součástí rodokmenu i třeba místo bydliště nebo povolání předka? Předem moc děkuji za odpověď a přeji hezký den. Tereza R.

Rodoklan

Dobrý den, „údaje o partnerovi“ znamená, že v každé dohledané generaci nebudou podrobné informace pouze o nositeli příjmení (po kterém jdeme do dalších generací), ale i o jeho manželce. Podrobnými informacemi je myšleno datum + místo narození, datum + místo sňatku, datum + místo + příčina úmrtí, u mužů povolání a v případě varianty + u manželek také jména rodičů a povolání jejího otce.

Eva Jourová

Dobrý den, chtěla bych zjistit původ vyvdaného přijmení. Tchán má historku, že dva francouzští vojáci se jménem JOURA zůstali na Moravě po bitvě u Slavkova ( 1805) a založili tu rodinu. Jsem k tomu skeptická. Sama jsem hledala v matrikách, docela rychle jsem našla linii jména až k datu 1840 a dál mne to dovedlo do matrik, které nedovedu číst. Dokázal byste mi pomoci a jaká by byla cena. díky. Eva Jourová

Rodoklan

Dobrý den, zápisy před rokem 1840 Vám můžeme pomoci dohledat. Pokud by však opravdu směřovaly mimo území ČR, nebylo by možné plně využít voucher. Cena mimo akci je 660 Kč za podrobnosti o jedné osobě.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru